Notebook-Netbook

Novi gejmerski Toshiba Ultrabook Satellite U940 sa RAM-om do 16 GB

Toshiba Evropa je danas predstavila Satellite U940 kao novog člana svoje Ultrabook linije. Ovaj tanak i elegantan model srebrne boje predstavlja dobar izbor za one koji traže pokretljiv a snažan Ultrabook ali isto tako vode računa o veličini displeja, koja iznosi 35,6cm (14,0 inča’) po dijagonali. Satellite U940 visokih performansi ima najnovije procesore i grafiku za Ultrabook liniju proizvoda. Uređaj će biti dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Upotrebljivost i snaga u pokretu

Zahvaljujući snazi treće generacije Intel® procesora za UltrabookTM i specijalnoj grafici, Satellite U940 pruža savršen HD multimedijalni doživljaj na displeju veličine 35,6cm (14,0 inča). Takođe omogućava igranje igara sa zahtevnom grafikom i rad na naprednim poslovnim aplikacijama.

U tanko kućište su smešteni snažni zvučnici sa SRS Premium Sound 3D™ tehnologijom za savršen zvučni doživljaj. Ovaj novi Toshiba UltrabookTM ima ili brz, tih SSD otporan na udarce kapaciteta do 256GB ili hibridni hard disk kapaciteta do 1TB koji sa SSD-om od 32GB za brzu pokretanje programa.

Bogat izbor portova i konektora

Iako je veoma tanak, samo 20,9mm, Satellite U940 ima bogat izbor portova i konektora; među njima su HDMI®, Ethernet LAN i dva USB 3.0. porta i jedan USB 3.0 port sa Sleep-and-Charge podrškom za punjenje smart telefona ili MP3 plejera dok je laptop računar isključen. Bežična konekcija velike brzine uključujući WLAN, Bluetooth® i Intel® Wireless Display, zadovoljava sve potrebe korisnika.

Elegantan i tanak dizajn

Satellite U940 ima tanko, elegantno i izdržljivo kućište srebrne boje i teksturisane površine. Masa se kreće od samo 1,7kg, u zavisnosti od konfiguracije.

Leave a Reply