Notebook-Netbook

Novi HP prenosivi računari za kućne korisnike

HP redizajnirani portfolio prenosivih računara namenjenih individualnim korisnicima se odlikuje istaknutim dizajniranim elementima, novim materijalima, unapređenim performansama i još boljim iskustvom za korisnike.

Linije HP ENVY, HP Pavilion i HP Mini se odlikuju novom „MUSE“ dizjanerskom filozofijom kako bi odgovorili zahtevima svih korisnika.

Ugravirane metalne površine, teksture i miks visoko kvalitetnih materijala kreiraju jednostavan, čist izgled koji se besprekorno uklapa u život korisnika. Ovi novi prenosivi računari se takođe mogu personalizovati izborom neke od 15 ekskluzivnih pozadina za desktop, od kojih su 12 dizajnirali razni, svetski poznati umetnici.

HP ENVY 17

Novi HP ENVY 17 pruža vrhunsko iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Ovaj prenosivi računar predstavlja savršen balans između dizajna i tehnologije, zahvaljujući kombinaciji najnovijeg proizvodnog procesa, umetničkog izraza i vrhunskih performansi.

ENVY prenosivi računar koristi moćni Intel®-ov procesor(1) i ATI Mobility Radeon HD 5830 diskretnu grafiku za igranje, video i 3-D slike. Dolazi sa tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem, slot optičkim drajvom, HP TrueVision HD (2 veb kamerom, mini DisplayPort konektorom, najnovijom bežičnom vezom i drugim opcijama za povezivanje.

Ovaj prenosivi računar poseduje Beats™ Audio, jedinstvenu tehnologiju visokih performansi, razvijenu od strane HP-a i Beats by Dr. Dre, koja pruža optimalan zvučno iskustvo kada se zvuk sluša preko slušalica ili eksternih zvučnika.

Sa do 2 terabajta(4) (TB) skladišnog prostora, ENVY 17 ima dovoljno snage i fleksibilnosti i za najzahtevnije zadatke. ENVY 17 takođe pruža vrhunske performanse uz ATI Eyefinity tahnologiju, koja obezbeđuje podršku za više eksternih ekrana i HP Triple Bass Reflex sabvufer za izuzetan zvuk.

HP Pavilion prenosivi računari

Novi HP Pavilion računari, dv3,dv6 i dv7 ispunjavaju raznolike potrebe za snagom, performansama i mobilnošću, po ceni koja se uklapa u skoro svaki budžet.

  • Sa oblim kućištem i teksturama, HP Pavilion dv3, dv6 i dv7 su dizajnirani da odgovaraju ličnom stilu svakog korisnika. Na našem tržištu će biti dostupni u varijanti sa metalnim kućištem sa završnom obradom od brušenog aluminijuma sa ugraviranim talasastim dezenom.
  • Ispod lepe spoljašnosti, HP Pavilion dv3 poseduje najnoviji mobilni procesor i promenljivu grafiku, kao i bežičnu mrežu za najbolju komunikaciju i zabavu u pokretu.
  • Dostupan sa Imprint dodacima, i kućištem od dizajniranog, graviranog, brušenog aluminijuma, ali i u varijanti Black Cherry, dv6 je prvi HP Pavilion prenosivi računar sa opcionim ekranom osetljivim na dodir. Dolby Advanced Audio i Altec Lansing zvučnici su dostupni na modelima dv3, dv6 i dv7.
  • HP Pavilion dv7 predstavlja ultimativni balans snage i performansi za zabavu. Sa HD(2) ekranom, Altec Lansing zvučnicima, HP Triple Bass sabvuferom i opcionim Beats Audiom, dv7 obezbeđuje superioran zvuk i virtualni surround efekat zvuka, koji ističe najbolje iz svake pesme, TV emisije ili filma. Ovaj prenosivi računar stiže sa Corel® PaintShop Photo Pro X3 i Corel VideoStudio Pro X3 softverom za pravljenje foto i video sadržaja.

Novi prenosivi računari dv6 i dv7 sa metalnom završnom obradom dolaze sa HP SimplePass dodatkom, pružajući korisnicima povećanu bezbednost pristupa lozinkama uz pomoć jednostavnog pokreta prstom.

Svi novi HP Pavilion prenosivi računari poseduju ekskluzivnu tehnologiju poput HP TrueVision veb kamere, koja optimizuje video u bilo kakvim uslovima osvetljenja, i HP QuickWeb, koji omogućava pristup internetu bez podizanja sistema, prostim pritiskom na dugme.

HP Mini netbook računari

HP je proširio i ponudu HP Mini 210 linije malih prenosivih računara, sa dva nova dizajnerska rešenja, “preppy pink” i “white crystal”, tako da je sada u ponudi 6 različitih boja. Roze dizajn na računaru “preppy pink” HP Mini 210 poseduje HP Imprint 3-D dizajn, i prvi je serijski računar sa tehnologijom 3-D PC površine, koja je debitovala na HP Mini 110 by Studio Tord Boontje računaru.

Više slojeva na površini čine privid da dizajnirani dodaci plivaju po površini bacajući senke na slojeve ispod. HP ClickPad je takođe urađen u “preppy pink” završnom sloju i malim Imprint-om kolačića sa donje strane računara.

Obnovljen je i HP Mini 110, HP-ov osnovni Mini, koji sada nudi integrisanu šestoćelijsku bateriju koja omogućava do 8 sati autonomnog rada.

Odgovarajući dodaci biće dostupni za većinu ovih prenosivih računara i Mini netbook računara i na našem tržištu, kao što su torbe, sa eksternim džepom, miševi sa naprednom bežičnom tehnologijom na 2.4 GHz .

Leave a Reply