Notebook-Netbook

Novi tableti Toshiba Encore 2

Toshibaje predstavila  najnoviju porodicu tablet računara pokretanih operativnim sistemom Windows 8.1 – model Encore 2 WT10-A, dijagonale 25,65 cm (10.1″), te model Encore 2 WT8-B, dijagonale 20,32 cm (8″). Uz sve osnovne funkcije koje se očekuju, oba modela nude i mnogo više.

Pokretani quad-core procesorima Intel® Atom™, tablet računari Toshiba Encore 2 omogućuju brze performanse, neophodne za uživanje u najnovijim naslovima mobilnih igara zapanjujuće grafike, kao i brzo podizanje sistema, pretraživanje i višeprogramski rad.

Za sve korisnike koji žele videti i napraviti više svojim pristupačnim Windows 8.1 tabletom, tanak i lagan 10,1″ Encore 2 WT10-A idealan je uređaj.

Encore2

Veći ekran je pregledniji i jasniji za reprodukciju svih vrsta multimedije, a 2 GB radne memorije uključeno je za višeprogramski rad i glatke prelaze. Za one koji traže više mobilnosti, tu je Encore 2 WT8-B, elegantan tablet dijagonale ekrana 8″ koji je optimizovan za korišćenje u portretnom modu.

Oba Encore 2 modela – i WT10-a i WT8-B – dolaze s operativnim sistemom Windows 8.1 with Bing, koji uključuje mnoge nadograđene funkcije uporabljivosti. Tableti dolaze s jednogodišnjom pretplatom na uslugu Microsoft Office 365, koja omogućuje čitanje, uređivanje, stvaranje te deljenje dokumenata i prezentacija u pokretu, uz aplikacije Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access i OneNote. Online čuvanje podataka na usluzi OneDrive i Skype telefonski pozivi su takođe uključeni kao deo pretplate, pa korisnik uz tablet već od samog početka dobija mnogo.

Leave a Reply