Notebook-Netbook

Novi Toshiba prenosni računari

Satellite P500-1CZ je novi multimedijalni Toshibin model sa neverovatnom dijagonalom od 18,4 inča, grafikom NVIDIA® GeForce® GT 330M sa tehnologijom CUDA™ te 1 GB namenske VRAM memorije, poseduje Firewire, dok su za zvuk zaduženi Harman Kardon zvučnicima koji će pružiti krajnjim korisnicima dodatni užitak u gledanju filmova, slušanje muzike i sl.

Novi ultraprenosni Portegé R700-14Lposeduje 13,3-inčni ekran, a dizajniran je i namenjen prvenstveno poslovnim korisnicima, ističe se svojim kvalitetnim performasama, poput, izuzetne prenosivosti jer je “težak” tek 1,43 kilograma, ima mogućnost postavke Windows Professional 64-bita ili vraćanje na Windows XP Professional Edition (sa Toshibinim DVD-om za oporavak), WWAN-om, a pravo čudo je baterijski radni ciklus koji omogućava rad do čak 9h. Tu je i nezanemarljiva standardna garancija od 3 godine.

I zadnji, ali ne najmanje bitan model… Satellite A665-11T, ovo je prvi Toshiba prenosni računar na sa 3D ekranom koji će zapleniti pažnju i najzahtievnijih korisnika. Model A665-11T se ističe, pre svega liepim i elegantnim dizajnom, odličnom grafikom NVIDIA® GeForce® GT 350M sa tehnologijom CUDA™ i 1 GB namenske VRAM memorije, odličnim procesrorom Intel i7-740QM 1,73/2,93 Turbo GHz, Blu Ray Disk-om, 8GB memorije i 640GB HDD.

Svi Toshibini prenosni računari uz standardnu garanciju mogu se još dodatno osigurati već poznatiam NMWG garancijom (na određenim tržištima). Takođe, SVI Toshibini prijenosnici koji imaju ugrađeni operativni ssitem, a uz OS dolaze sa besplatnim 60 dana probnom verzijom Microsoft Office 2007.

Leave a Reply