Notebook-Netbook · PC računari

Novi WD Mobile HDD namenjen notebookovima sa 750 Gb prostora

Western Digital je prestavio superioran disk WD Mobile HDD sa 750 GB kapaciteta za skladištenje podataka namenjan pre svega za ugranju u prensone računare. WD je najavio izlazak novog diska namenjenog prenosnim računarima sa kapacitetom od čak 750GB. Dizajniran za korisnike koji uz mobilnost zahtevaju mnogo kapaciteta za čuvanje podataka novi  WD Scorpio Blue 750 GB sigurno obradovati.

Uz ovako veliki kapacitet, WD Scorpio Blue 750 GB je takođe jedan i od najtiših 2,5″ diskova na tržištu dok istovremeno zadržava visok nivo pouzdanosti i smanjene potrošnje energije.

WD nastavlja da bude vodeći proizvođač na tržištu sa  kapacitetima koji omogućuju svakodnevnim, te poslovnim korisnicima skaldištenje velike količine podataka ,” izjavio je Jim Morris, WD-ov senior vice president i general manager Storage Products odelenja.  “Naša tehnologija energetske efikasnosti, koja je ostvarena bez kompromisa po performanse, je još jedna dokaz naših nastojanja i uspešnosti da osiguramo našim kupcima dodatnu pogodnost i prednost koji i očekuju od WD-a.”

Leave a Reply