Notebook-Netbook

NVIDIA i Verizon Wireless predstavljaju Full HD Internet Tablet za 4G Wireless mrežu

Novi tablet pokretaće Nvidia Tegra, nudeći brz 1080p Web sadržaj

NVIDIA i Verizon Wireless LTE Centar za inovacije demonstrilai su 1080p HD Internet video na touchscreen tabletima.

Demonstracija na Ultra tabletima koje pokreće NVIDIA Tegra, dizajniranim od strane kompanije Innovative Converged Devices (ICD) I koji koriste ultra širokupropusnu mrežu uz pomoć Motorola 4G Wireless modema, preko Verizon Wireless LTE mreže, prikazala je veoma brzi bežični internet u svakom trenutku.

Saradnja je pokrenuta u Verizon Wireless LTE Centru za inovacije, gde je napravljeno okruženje za obe kompanije, kako bi radile zajedno i razvijale proizvode koje koriste prednosti 4G LTE tehnologije.

* NVIDIA ® Tegra ™ mobilni procesori omogućavaju beskompromisno full HD web iskustvo, kao što je puštanje YouTube HD videa satima, uz samo jedno punjenje.
* Verizon Wireless je objavio planove o kreiranju 4G LTE mreže u Sjedinjenim Američkim Državama pokrivajući oko 25 do 30 tržišta u 2010 godini. LTE mreža će biti u mogućnosti da podrži visoko kvalitetno HD web iskustvo.
* Motorola isporučuje 4G wireless modeme i data kartice kako bi obezbedila vizuelno bogat HD sadžaj koji korisnici žele da koriste od kuće i hot-spotova.
* ICD, kompanije za inženjerstvo i dizajn, napravila je Ultra tablet u saradnji sa kompanjama NVIDIA, Verizon I Motorola.

Izjave:

* “Znamo da korisnici žele potpun internet pristup i zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa kompanijom NVIDIA u našem LTE inovacionom centru na rešenjima koja procesiraju full HD sadržaj uz potrošnju baterije kao kod smartphone uređaja.”

– Brian Higgins, Executive Director, LTE Ecosystem Development at Verizon Wireless

* “LTE mreža kompanije Verizon Wireless zadovoljiće zahteve pretplatnika i nudi propusnu moć za full HD web. Zajedno sa našim Tegra procesorom, isporučiće neverovatan streaming sadržaj uvek u pokretu.”

– -Michael Rayfield, General Manager of the Mobile business, NVIDIA

Leave a Reply