Notebook-Netbook

Prestigio će sa kompanijom Archos kreirati nove tablet računare

Prestigio, dinamični internacionalni vendor za state-of-the-art IT i CE proizvode za potrosace koji vode računa o stilu, danas je potpisao partnerski ugovor sa Archos, priznatim tehnološkim inovatorom i liderom na tržištu prenosivih medija plejera i internet tablet uređaja.

Prvi rezultati ovog partnerstva ce se ostvariti u februaru 2011. godine sa linijom Prestigio MultiPad internet tablet PC 7″ i 10″. Novi proizvodi će biti spoj inovativnosti i tehničke stručnosti Archos-a i Prestigio fokusiranosti na dizajn i životni stil potrošača. Uprkos konkurentnim bencmark paramtetrima, novi Prestigio MultiPad ce ponuditi odličan odnos cene i performansi. Partnerstvo obuhvata region Centralne i Istočne Evrope kao i zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza.

“U kompaniji Archos smo pronasli savrsenog partnera za prosirenje naseg prodajnog programa. U mnogim zemljama smo na vodecoj poziciji sa GeoVision GPS navigacionim uredjajima i Prestigio eBook citacima. Tablet PC i MID uredjaji uz Prestigio izgled, stil i performanse su logican sledeci korak”, rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio. “Prestigio ce omoguciti Archosu da iskoriste svoje tehnologije na novim teritorijama!, navodi Loic Poirier, COO za Archos.

Prestigio MultiPad dolazi sa sirokom spektrom aplikacija i multimedijalnog sadrzaja, bilo da su unapred instalirani ili spremni za preuzimanje sa AppLib i Media.PrestigioPlaza.com

Leave a Reply