Notebook-Netbook

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra tablet računar

Prestigio, dinamični internacionalni vendor state-of-the-art IT i CE proizvoda za potrošače koji brinu o stilu, koji je među top 5 Tablet PC brendova u zemljama CEE regiona, predstavlja novog člana MultiPad porodice, sa izuzetno povoljnom cenom, Prestigio MultiPad 7.0 Ultra (PMP3370B).

Novi Prestigio MultiPad 7.0 Ultra (PMP3370B) je izuzetno intrigantan predlog za potrošače. Sa cenom ispod 100 evra u maloprodaji, predstavlja odličan entry-level model za one koji su novi u svetu Tablet računara.

Model se bazira na Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS i poseduje Cortex-A8 CPU sa 1GHz, što nudi dovoljno prostora za internet pretrage, preuzimanje, igrice, čitanje, slušanje muzike i rad sa dokumentima. 7 inčni kapacitivni wide ekran sa 800×480 rezolucijom obezbeđuje dobar kvalitet za gledanje filmova i videa ili čitanje časopisa.

Unutar tankog i prilično minimalističkog kućišta, MultiPad 7.0 Ultra skriva 512MB RAM, 4GB interne memorije i do 32GB prostora koji se može proširiti uz pomoć micro SD kartice. Što se tiče ostalih karakteristika, uređaj poseduje prednju kameru, 802.11 b/g/n high-speed WiFi, USB 2.0 interfejs i 3,000mAh bateriju.

Prestigio je prethodno instalirao brojne, korisne aplikacije, uključujući Office Suite i eReader Prestigio, naprednu aplikaciju za čitanje elektronskih knjiga. Naravno, uređaj se isporučuje sa Google Play, što obezbeđuje pristup brojnim, modernim Android aplikacijama (oko 400,000).

Lansiranjem MultiPad 7.0 Ultra, praktičnog i kompaktnog uređaja, male težine, odličnog kvaliteta izrade i nenadmašne cene, Prestigio potvrđuje svoju poziciju lidera po pitanju odnosa cene i performansi.

Od jula, Prestigio MultiPad 7.0 Ultra (PMP3370B) je dostupan kod Prestigio partnera. Uređaj je pokriven međunarodnom dvogodišnjom garancijom.

One thought on “Prestigio MultiPad 7.0 Ultra tablet računar

Leave a Reply