Notebook-Netbook

Prestigio MultiPad Android Tablet PC

Prestigio je lansirao je novu porodicu proizvoda Prestigio MultiPad tablet PC baziranih na Android™. 6 nedelja nakon saopstenja i tacno u planiranom vremenskom periodu, nova porodica Prestigio MultiPad uredjaja je ovde. Kolekcija Tablet PC racunara baziranih na Android™ OS sastoji se iz tri serije: Prestigio MultiPad

3 serije, 5 serije i 7 serije

“Prestigio MultiPad uredjaji predstavljaju uzbudljiv nastavak nase uspesne linije prenosivih uredjaja kao sto su GeoVision GPS i Prestigio eBook Reader-i sa kojima vec zauzimamo vodece pozicije u mnogim zemljama. Upotpunjujuci mobilna resenjia tipicnim Prestigio izgledom i osecajem, obezbedili smo da nas brend poseduje kompletan asortiman izuzetno atraktivnih i konkurentnih proizvoda za moderne ljude u pokretu koji cene sofisticiran stil zivota .”, rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio.

Zbog toga Prestigio MultiPad porodica je posvecena pravoj korisnosti i multimedijalnoj zabavi uz beskompromisan kvalitet i pristupacnost. Predstavljajuci projekat usmeren na razumevanje zivotnog stila sa odlicnim odnosom cene i performansi, tri nove serije se obracaju sirokoj grupi korisnika.

Svi proizvodi imaju neke zajednicke karakteristike kao sto su: WIFI, 4way G-sensor, dugo trajanje baterije i tipican dizajn u Prestigio sitilu. Dodatna pogodnost kod svih uredjaja je i mala tezina kao i izuzetno tanak koncept koji obezbedjuje komfornu mobilnost.

Opcija rada u pokretu je od velikog znacaja za mnoge korisnike. Dakle, svi MultiPad uredjaji dolaze sa instaliranim Office Suite Pro, koji je kompatibilan sa svim fajlovima za Microsoft Office 2003/2007 i 2010.
MultiPad 7 seriju karakterise jedinstven “launcher Prestigio koncept” . Ovaj intuitivni desk dizajn koncept cini upotrebu Prestigio MultiPad uredjaja prakticnom i jednostavnom. Kompletan “desktop” se sastoji iz 4 dela. U gornjem delu videcete razlicite ikone, koje su grupisane po kategorijama “LIFE”, “BUSINESS” i “ENTERTAINMENT”.

Jednostavnim klikom na ikonu, otvorice se prozor koji ce vam obezbediti direktan pristup svim aplikacijama koje pripadaju ovom konkretnom predmetu, npr. klikom na “Games” u okviru ENTERTAINMENT kategorije otvorice se prozor sa svim instaliranim igricama. Ispod ove ikone nalazi se widget napravljen od strane kompanije Prestigio, koji obezbedjuje vremensku prognozu na lokaciji po izboru, RSS news feed i sat sa vise funkcija poput alarma, stoperice itd. Pored ovoga, u gornjem levom i desnom uglu korisnik ce pronaci direktne linkove ka Prestigio MultiPad guide i Appslib, mestima na kojima mozete pronaci vise od 30,000 aplikacija za Android™ uredjaje.

Iz ekrana za pokretanje mozete otvoriti “drawer”, gde cete imati direktan i pregledan pristup svim aplikacijama.
Model PMP3084B je entry level ponuda za pocetnike u oblasti upotrebe mobilnih tablet racunara. Sa 8.4” ekranom visoke rezolucije u prakticnom 4:3 formatu, ovaj model nije samo odlican eBook citac, vec obezbedjuje korisnicima pristup novom svetu audio-vizuelne zabave uz internet pretragu putem WIFI.
Prestigio MultiPad 5 serija se sastoji od 7” i 10.1” modela, koji obezbedjuju razlicitu korisnost i konektivnost korisnicima, koji vec imaju predstavu o tome kakva vrsta mobilnih resenja im je potrebna za svakodnevnu upotrebu. Ovu seriju odlikuju vrlo dobre karakteristike poput HD video reprodukcije, USB2.0 host i mnogo toga drugog – i sve to upakovano u izuzetno atraktivan i tanak proizvod.

Top model linije Prestigio MultiPad uređaja nalaze se u okviru 7 serije

U njoj se nalaze dva modela od 7” i 10.1”, koji su osmisljeni za mobilne entuzijaste koji zele sve: visoku rezoluciju, multitouch ekran, odlicnu konektivnost putem WIFI i Bluetooth.

Mobilni 3D gejming postaje pravo zadovoljstvo zahvaljujuci grafickom akceleratoru. Veliki izbor dodatnih karakteristika cini ove modele najboljim saveznicima za odmor i rad, bez obzira da li ste u domu ili na putu. Posebno za mobilne korisnike PMP7070C i PMP7100C predstavljaju najlaksi i najtanji (12mm!) Android™ Tablet PC ikada cija tezina je svega 300g i 480g.
Prestigio MultiPad uredjaji dolaze sa raznovrsnih aplikacijama i multimedijalnim sadrzajem, bilo vec instaliranim ili spremnim za preuzimanje sa AppsLib.com i Media.PrestigioPlaza.com.

One thought on “Prestigio MultiPad Android Tablet PC

  1. biljana

    Zanima me da li tablet PS može da podržava mobilno telefoniranje tj. korištenje telefonskih kartica za dolazni tj. odlazni poziv,konkretno da li podržava mobilne mreže 063,064,060, i ostale. Ako da, koji modeli i da li su dostupni i kod nas i po kojoj ceni. Unapred hvala, Bilja.

Leave a Reply