acer-iconia-w3-leak
Notebook-Netbook

Prvi Acer 8-inčni tablet Iconia W3

Kompanija „Acer” predstavila je novu seriju proizvoda na konferenciji u kontinentalnom delu Kine, uključujući i prvi 8,1-inčni tablet „Iconia W3“. Kompanija sa Tajvana predstavila je i detalje novog 5,7-inčnog smartfona „Liquid S1” i poboljšane verzije „Aspire S7“. Smartfon (ili “tablet”) 1280×720 HD displej pokreće poslednja verzija „Google” operativnog sistema Android Jelly Bean 4.2.

„Liquid S1″ ima procesor od 1,5 GHz i dva ulaza za SIM kartice, tako da korisnik može istovremeno da komunicira putem dva broja telefona. Poslednji tablet iz ove kuće stiže sa ugrađenim „Acer Cloud Docs” i „Acer Remote Files”, zahvaljujući kojim korisnik može čuvati i pristupati dokumentima bežično, kao i softveru Float. Kompanija „Acer” tvrdi da „Liquid S1″ ima bateriju “koja radi danima”.

acer-iconia-w3-leak

Tablet „Iconia W3″ pokreće „Windows 8 Professional”, a ugrađen je i „Microsoft Office Home”. Uređaj, zahvaljujući tastaturi, može funkcionisati i kao “desktop”. “Acer” je takođe predstavio unapređeni „Aspire S7 ultrabook” koji pokreće „Intelov Haswell” procesor, čiji proizvođač tvrdi da poboljšava grafiku i performanse za 58 procenata.

Originalni S7 pojavio se na tržištu krajem 2011. Nova verzija ima rezoluciju 2.560×1.440, 13,3-inčni displej. “Acer” takođe tvdi da nova tastatura omogućava “33 odsto brže kucanje”.

Leave a Reply