Notebook-Netbook

Samsung predstavio nove prenosne računare u Srbiji

Samsung postavlja nove standarde u dizajnu mobilnih računara lansiranjem novih Net / Notebook uređaja u Srbiji. Kompanija Samsung Electronics, Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, najavila je lansiranje modela NF210 i N145P netbook računara, kao i modela RV508I i R540 notebook računara u Srbiji. Novi Samsungovi netbook i notebook računari postavljaju nove standarde u dizajnu mobilnih računara ne čineći nikakve ustupke moćnim prefomansama i unapređenim funkcijama.

Uz jedinstveni, aerodinamični dizajn sa optimalnim funkcijama za udobno mobilno korišćenje, nove linije netbook i notebook računara dizajnirane su tako da u potpunosti prate dinamičan i promenljiv život mobilnih korisnika. Dizajn glatkog i elegantnog tela privlači i najsofisticiranije korisnike računara današnjice.

Ne samo da dizajn i performanse čine Samsung netbook i notebook računare tako privlačnim, već i njihova visoka trajnost u radu stvara poželjnu jedinstvenost. Samsung netbook i notebook računari moraju da prođu brojne zahtevne testove izdržljivosti pre nego što stignu na tržište. U principu, Samsung u velikoj meri ulaže u kvalitet kroz bolje komponente, što dovodi do veće pouzdanosti, bolje performanse, i brže usluge.

Jednostavnost upotrebe i povećana mobilnost jesu mogućnosti koje Samsung nudi sa novim netbook i notebook računarima. Funkcije uključuju duže trajanje baterije, Super Silent i režim ubrzanja, kao i digitalne konvergencije sa lakim deljenjem datoteka i sadržaja.

Samsung NF210 Ivory

Samsung netbook NF210

Bilo da ste na poslu, u kafiću ili se odmarate kod kuće, NF210 netbook je savršeno opremljen i dizajniran tako da korisnik uvek može da bude povezan, da se zabavi, a da pritom bude slika i prilika dobrog ukusa i stila. Bilo gde i bilo kada, NF210 čini da pokretni računari budu praktični, jer je načinjen spoj između dugog trajanja baterije – do 14 sati (6 ćelija baterije od 8850mAh) i elegantnog ultra-portabl dizajna. Sa 10.1-inčnim LCD anti-refleksivnim displejom, novom otmenom „island“ tastaturom i jedinstvenim, aerodinamičnim oblikom u veoma elegantnoj boji slonovače, model NF210 nudi izuzetan učinak i mobilnost. NF210 pruža korisniku savršenu količinu stila i osobenosti.

Samsungov softver Easy File Share čini da deljenje sadržaja sa kompjutera na kompjuter bude jednostavno putem adhoc Wi-Fi konekcije za koju nije potrebna mreža.

Samsung Netbook N145P

Moderni N145 Plus čini da korisnik uvek bude elegantan i efikasan u okviru svog budžeta. N145 netbook nudi vrhunski stil po izvanrednoj ceni. Takođe, poseduje baterije koje traju do 9.7 sati (6 ćelija baterija od 4400mAh) što omogućava dužu upotrebu. Veoma elegantno i istovremeno vrlo izdržljivo kućište smanjuje rizik od grebanja i otisaka prstiju. LCD anti-refleksivni displej dopušta neprekidno uživanje u filmovima i fotografijama, čak i na direktnom suncu. Model N145P sa svojim 10.1” displejom težak je samo 1.26 kg.

Samsung Notebook RV508I

Samsungov notebook računar RV508I 15.6” vrlo je pouzdan i ima sve najneophodnije funkcije. Model RV508I sadrži najnoviju mobilnu tehnologiju, numerički deo tastature sa 17 dirki kao i izbor korisnih oruđa kojima se mogu pojednostaviti svakodnevni zadaci poput lakog deljenja informacija, uživanja u filmovima i igricama, a sve to u neverovatnom HD okruženju. Model RV508I takođe nudi površinu otpornu na ogrebotine dok displej 16:9 pruža oštriji i svetliji HD sadržaj.

Samsung Notebook R540

Samsung R540 je snažan, moderan i pouzdan notebook računar. Zbog ergonomičnog dizajna i izdržljivog kućišta ovaj model je kao stvoren za životni stil u pokretu. Notebook R540 nudi odličan kvalitet po pristupačnoj ceni. Ne samo da je kućište R540 dizajnirano tako da smanji rizik od grebanja i otisaka prstiju, čime se čuva njegov lep i gladak izgled, već ima i izvanredne grafičke performanse i visoko kvalitetne stereo zvučnike od 4 vati sa SRS 3D zvučnim efektima.

Dizajniran sa snagom da izvrši zadatke, Samsung notebook i netbook računari mogu se naći od ove nedelje kod sledećih Samsungovih partnera: Tehnomarket – partner u maloprodaji, Gigatron – partner u maloprodaji, Win Win shops – partner u maloprodaji.

Leave a Reply