samsung ativ
Notebook-Netbook

Samsung proširuje ATIV seriju računarima sa OS Windows

ATIV, prethodno brend kompanije za hibridne uređaje, pametne personalne računare sa platformom Windows, sada predstavlja spoj računarske i mobilne tehnologije i spaja sve Samsungove personalne računare sa platformom Windows PC i druge uređaje pod jednim kohezivnim brendom.

U skladu sa potrebama i željama današnjih potrošača, linija Samsung ATIV nudi čitav niz vodećih Windows PC računara na tržištu koji su dizajnirani tako da prenesu mobilno iskustvo sa vašeg telefona na laptop i obrnuto, zbog čega će svaki posao biti lakši, a život „Tokom protekle tri godine, Samsung je bio brend personalnih računara sa najboljim rastom1, izjavio je, Dejvid Song, stariji potpredsednik za prodaju i marketing personalnih računara.

samsung ativ

„Naš novi ATIV brend će nam omogućiti da očuvamo taj rast i nastavimo da nudimo svojim korisnicima najnovije tehnologije i inovaciju u oblasti personalnih računara sa OS Windows koji će im poboljšati život i posao.“

Uz tu evoluciju brenda, Samsung predstavlja i tehnologiju SideSync kod svih personalnih računara sa platformom Windows, što je prva od mnogo novih ATIV funkcija koje će biti na raspolaganju ove godine. Ova funkcija će omogućiti korisnicima se veoma jednostavno i lako prebace sa rada na svojim personalnim računarima na Samsungove pametne telefone koje pokreće platforma Android. Sa tehnologijom SideSync, vaš računar i mobilni uređaj postaju jedno.

Jednostavno koristite tastaturu svog računara da odgovorite na poruku na svom mobilnom telefonu, pregledajte uveličane mape, fotografije i multimedijalne sadržaje koji će se videti na oba uređaja radi lakšeg uređivanja datoteka.

Možete i da koristite svoj računar kako biste podržali podatke na svom mobilnom uređaju ili kako biste ga dopunili tako da možete da se vratite svom zadatku i izvršite ga sa manje prekidanja, kako što se tiče posla i Trenutni proizvodi koji će dobiti novo ime od 29. aprila uključuju Samsung Notebook računare Serije 9, Serije 7 Chronos, Serije 5 Chronos, Serije 7 Ultra, Serije 5 Ultra, Serije 5 510, Serije 3 370, Serije 3 300, zatim Samsung ATIV Smart PC i Smart PC Pro, kao i Samsung All in One PC (Serije 5, 7 i 3).

Leave a Reply