samsung-ultr
Notebook-Netbook

Samsung Serija7 Ultra – novo Ultrabook iskustvo

Kao prvi Ultra računar u porodici Serije 7, Serija 7 Ultra ima superiornu mobilnost i performanse u ultra- tankom telu i laganom kućištu u potpunosti izrađenom od aluminijuma.

Dizajniran kao vrhunski Ultrabook računar za multimedijalne sadržaje, Serija 7 Ultra nudi kristalno jasnu sliku kao i moćan zvuk. Uživajte u video-snimcima i slikama na ful HD displeju (1920×1080) sa osvetljenošću od 350nit, dok optimizovani JBL zvučnici i AMD® grafika upotpunjava to iskustvo.

Displej ovog laptopa je sjajniji i širi nego na prethodnim modelima i poseduje ugao gledanja od 178 stepeni, što ga čini izuzetnim uređajem za razmenu multimedijalnih sadržaja sa porodicom i prijateljima, ali i za rad na različitim sadržajima sa kolegama.

samsung-ultr

Sa baterijom koja traje do 8 sati korisnici mogu da budu povezani po ceo dan, dok najnoviji Intel® Core™ i5 ili i7 procesori do 256GB SSD prostora za skladištenje obezbeđuju računarsku moć koja će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Intuitivne mogućnosti ekrana osetljivog na dodir sa deset prstiju i podizanje sistema u trajanju od 6 sekundi maksimalno će uvećati produktivnost u pokretu.

Ovaj uređaj će takođe biti dostupan sa 4G LTE konektivnošću, čime se dodatno povećava mogućnost pristupa sa bilo kog mesta (bazirano na tač modelu). Povezivanje sa drugim uređajima nikada neće predstavljati problem zahvaljujući postojanju tri USB porta, kao i LAN porta i tankog bezbednosnog slota koji će se pobrinuti za to da uređaj bude bezbedno umrežen kada je to potrebno.

Leave a Reply