Notebook-Netbook

Šareni tablet – Transformer Pad TF300T

Tablet računari su postali sastavni deo komuniciranja i zabave u pokretu, a pojedini modeli predstavljaju i važne modne detalje, pa ih često možete videti kako ih manekenke drže u rukama kada šetaju pistama.

ASUS je pored Apple-a najveći proizvođač ovih gedžeta i u svojoj ponudi ima par sjajnih ultra fancy modela, među kojima se po svom vizuelnom identitetu i visokim radnim karakteristikama izdvaja tablet oznake Transformer Pad TF300T.

Transformer Pad TF300T kombinuje netbook i tablet računar donoseći svojim vlasnicima jedan viši nivo “mobilnog komfora”. Baziran je na NVIDIA Tegra 3 platformi zahvaljujući kojoj nudi neverovatne multimedijalne performanse – na njemu možete gledati filmove u visokim rezolucijama, igrati najnovije Android igrice i surfovati internetom gde god poželite i koliko god vam je potrebno. Spada u energetski najefikasnije tablete na tržištu i poseduje dve baterije – jednu u samom tabletu, a drugu u pratećem dock-u, koji predstavlja fizički odvojivu tastaturu.

 

ASUS Transformer Pad TF300T tablet proizvodi u tri različite boje (plava, bela i crvena) i sa skladišnim prostorom od 16GB, odnosno 32GB. Idealan je prijatelj svake moderne gospođice i verni drugar na odmorima i putovanjima.

One thought on “Šareni tablet – Transformer Pad TF300T

Leave a Reply