Satellite Pro L70
Notebook-Netbook

Satellite Pro L50 i L70 nude veliku vrednost za profesionalce sa stilom

Za profesionalce koji žele moderan mobilni računar za rad i zabavu, Toshiba Evropa GmbH predstavila je Satellite Pro L50 i L70. Ovi modeli su novi članovi sve šire porodice Toshibinih poslovnih laptop računara. Elegantnog stila i  srebrne boje, Satellite Pro L50 sa ekranom veličine 39,6 cm (15,6 inča) odlikuje se tankim i laganim dizajnom koji će naročito odgovarati profesionalcima u pokretu. Satellite Pro L70 sa ekranom veličine 43,9 cm (17,3 inča) u sjajnosrebrnoj boji i sa prugastom površinom predstavlja atraktivnu zamenu za stoni računar u kompanijama. Evropska prodaja novih modela Satellite Pro L50 i L70 počinje u trećem kvartalu 2013. godine.

 

Satellite Pro L70

Satellite Pro L70

Bogat izbor konfiguracija

,,Toshiba Satellite Pro laptop računari godinama predstavljaju pouzdane uređaje za rad nezavisnih profesionalaca i zaposlenih u malim i srednjim preduzećima’’, kaže kaže Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH ,,IT menadžeri, zaposleni i samozaposleni cene činjenicu da naši laptop računari dolaze u raznim konfiguracijama sa dodatnim opcijama – što im omogućava da izaberu mobilni računar koji najbolje odgovara njihovim profesionalnim potrebama. Pored toga, s obzirom da su novi Satellite Pro L50 i L70 dizajnirani u skladu sa specifičnim zahtevima upotrebe, vlasnici mogu biti sigurni da plaćaju samo za funkcionalnost koja im je potrebna.’’

Poslovne karakteristike

Novi Satellite Pro L50 i L70 opremljeni su brzim 7200 rpm HDD, što omogućava brzo podizanje sistema i brz pristup dokumentima. Numerička podloga na ergonomički oblikovanoj, pločastoj tastaturi u punoj veličini omogućava jednostavan i lak unos podataka iz tabela i obavljanje drugih numeričkih zadataka. Toshiba Split Screen Utility pomaže u raspoređivanju otvorenih prozora na širokom ekranu laptop računara, što povećava efikasnost pri obavljanju više zadataka istovremeno. Satellite Pro L50 i L70 dolaze sa nizom portova za konekciju, uključujući Toshiba Sleep-and-Charge funkciju, koja omogućava da se mobilni uređaji pune preko USB-a čak i kada je laptop isključen. Ugrađeni su Bluetooth® 4.0 moduli, koji garantuju naročito brzu razmenu podataka između laptop računara i drugih mobilnih uređaja kao što su smart telefoni.

Unpređen kvalitet zvuka i slike

Novi Satellite Pro L50 i L70 takođe su bogato opremljeni u pogledu kvaliteta zvuka i slike. Ugrađeni Onkyo stereo zvučnici sa DTS Sound™ funkcijom za poboljšanje zvuka pružaju bogat akustički doživljaj. Pored toga, ovi novi laptop računari dolaze sa anti-refleksivnim HD (L50) ili HD+ (L70) ekranom visokog kvaliteta sa LED pozadinskim osvetljenjem. Anti-refleksivni ekran pomaže da se eliminiše efekat odsjaja i smanjuje zamor očiju, što je velika prednost za osobe koje provode nekoliko sati pred ekranom. Osim toga, HD i HD+ ekrani omogućavaju korisnicima da obrađuju dokumente sa većom preciznošću i sa više detalja. A s obzirom da na ekranu laptop računara može da se prikaže više informacija u visokoj rezoluciji, ugrađena opcija Toshiba Split Screen Utility povećava produktivnost. Za gledanje na više ekrana ili jednom velikom ekranu, nova serija Satellite Pro sa posebnom grafikom pruža podršku za prikaz na tri monitora preko VGA, HDMI® i internog ekrana, što omogućava tri različita video striminga u isto vreme.

Leave a Reply