Notebook-Netbook

Sony VAIO FW vrhunski multimedijalni notebook

Kreirajte HD projekcije fotografija i kućne filmove profesionalnog izgleda koji mogu da se mere sa holivudskim pomoću novog VAIO FW multimedijalnog prenosnog računara

Potpuno novi VAIO FW prenosni računar poseduje dovoljno multimedijalnih HD funkcija za svakog “filmadžiju” u usponu. Oprostite se od savladavanja složenih i skupih alatki za obradu video zapisa i fotografija i upoznajte se sa VAIO FW prenosnim računarom. Poseduje sve što vam je potrebno za produkciju kreativnih video zapisa i fotografija profesionalnog izgleda.

Softver VAIO Movie Story razlaže složen proces filmske produkcije na tri jednostavna koraka. Sve što je potrebno da uradite je da povežete svoj HD kamkorder, prebacite video materijal, odaberete temu i kliknete na Završi. VAIO Movie Story će odraditi ostatak i generisati film profesionalnog izgleda koji poseduje čak i specijalne efekte, holivudskim naslovima, prelazima i potpuno usklađenom zvučnom podlogom. Ako više volite uređivanje fotografija, obožavaćete unapred instalirani softver Adobe® Photoshop® Elements. WXGA++ ekran širokog formata i izuzetno visokog kvaliteta na FW prenosnom računaru omogućava vam da precizno uređujete svoje HD fotografije i kreirate zabavne projekcije slajdova.

Nakon što završite sa kreiranjem svog remek dela, vreme je da ga predstavite ostatku sveta. Softver Click to Disc™ omogućava narezivanje na HD Blu-ray Disc™, a program Click to Disc EditorTM omogućava dodavanje naslova i menija – baš kao u vašim omiljenim holivudskim filmovima.

Ako često provodite vreme sa prijateljima, AV režim će svakako biti od koristi. Brzo pristupite gotovim filmovima i projekcijama slajdova bez potrebe za pokretanjem VAIO prenosnog računara. Praktična A/V dugmad omogućavaju jednostavnu kontrolu pomoću dodira nad svim multimedijalnim funkcijama.

Leave a Reply