Notebook-Netbook

Tanki i lagani IdeaPad laptopovi U serije i novi uređaji Z serije

Lenovo novitete predstavljene na CES 2013 predvodi ultra prenosivi ultrabuk IdeaPad U serije i IdeaPad laptopovi Z serije namenjeni zahtevnim multimedijskim zadacima, kao i novi modeli IdeaCentre all-in-one desktop uređaja, od stilski uglađene A serije do cenovno prihvatljivih modela C serije koji štede vaš prostor.

Prepoznatljivi uređaji kompanije Lenovo namenjeni masovnom tržištu IdeaPad U310 i U410 jesu tanki i veoma laki uređaji koji podržavaju upravljanje dodirom sa 10 prstiju. Ovi ultrabukovi su izuzetno prenosivi, debljine svega 18mm a veoma su brzog odziva pa se, sa opcijom Instant Resume, iz stanja mirovanja sistem podiže za manje od sekunde. Opremljeni su trećom generacijom procesora Intel® Core™ i7, najnovijom grafikom NVIDIA GeForce® sa tehnologijom DirectX® 11 i produženim vremenom trajanja baterije za celodnevnu upotrebu.

Laptopovi IdeaPad Y400 i Y500 predstavnici su najnovije generacije Y serije i optimizovani za Windows 8 korisnički interfejs koji podrazumeva upravljanje dodirom. Oni podržavaju istovremeno korišćenje svih deset prstiju, a poseduju i specijalizovane stereo zvučnike sa sistemom Dolby Home Theatre v4 koji nudi posebno iskustvo kvalitetnog zvuka. Pokreće ih Intel processor treće generacije Intel® Core™ i7 koji uključuje i najnoviju tehnologiju grafike NVIDIA GeForce.

Ovi laptopovi kroisnicima nude veliki ekran dijagonala 14 i 15.6 inča osetljiv na dodir kako bi mogli iskusiti punu snagu Windows 8 platforme. Tastatura AccuType sa pozadinskim osvetljenjem dozvoljava korisnicima udoban rad i kada su u mraku.

Leave a Reply