Notebook-Netbook

ThinkPad 8 – Tablet spreman za profesionalce sa tri moda

Premijum osmoinčni tablet napravljen od mašinski sečenog aluminijuma, kompaktan ThinkPad 8 dolazi opremljen tehnologijama koje su stručnjacima potrebne da bi bili uspešni. To je namenjeno onima koji žele više od svog prenosivog uređaja bez žrtvovanja mogućnost povezivanja na tastaturu i ekran za puno PC iskustvo.

Tablet Mode namenjen je korišćenju u pokretu. Omogućeno je i jednostavno povezivanje sa opcionom bazom koja ima tastaturu, dok ili monitor za desktop mod rada. Okretanjem opcionog Quickshot poklopca preko tableta, lako se ulazi u Šator režim.

Thinkpad 8 tablet

Korisnici mogu lako i intuitivno da snimite fotografije i video zapise i sa Quickshot poklopcem . Korisnici samo treba da pomere poklopac tableta da bi otkrili moćnu kameru od 8 MP kameru visoke rezolucije. Učinak mogu pregledati na svetlom ekranu dijagonale 8,3 inča rezolucije 1920×1200 i potom ih bežično preneti koristeći Miracast tehnologiju ili kabel, koristeći microHDMI port. Kao podrška punom PC iskustvu, ThinkPad 8 je opremljen najnovijim Intel Core Quad Bay Trail procesorom , do 128GB skladištenog prostora, microUSB 3.0 portom, LTE2 vezome i punom verzijom Windows8 Pro operativnog sistema za profesionalne potrebe .

Kompanije se mogu opredeliti za razne usluge i podržana rešenja koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama. U SAD i Kanadi Lenovo nudi naprednu garanciju ili nadogradnju čime se podiže lestvica na podršci iskustva tableta. Ova nadogradnja omogućava zamene tableta sledećeg radnog dana, nakon utvrđivanja da tablet klijenta ne radi. Zamena ima isti serijski broj kao i originalni tablet čime se olakšava kompanijama da prate svoje proizvode.

Lenovo Servisi nude integrisana rešenja

Sveobuhvatni portfolio Lenovo softverskih rešenja čine sastavni i značajni deo vrednosti za svaku kompaniju. POsvećeni korisnicima, kvalitetu i odzivu, Lenovo servisi nude inovativna i integrisana rešenja koja obezbeđuju maksimalnu produktivnost. Produžetak garanije, unapređenja, zaštita od slučajne štete i slični servisi pomažu korisnicima da što uspešnije prmeoste razlike izeđu potrošača i biznisa.

Cene i dostupnost

ThinkPad 8 convertibilni tablet ima cenu osnovnog modela od $399 a najprodavanijih od $429 i biće dostupni krajem januara.

Leave a Reply