Notebook-Netbook

Toshiba Folio 100 konačno u prodaji

Toshiba počinje da distribuira svoj nedavno najavljeni tablet računar FOLIO 100 širom Evrope. Ovaj uređaj koji radi na Android platformi se odlikuje širokom paletom sadržaja iz oblasti zabave i omogućava pristup velikom broju različitih aplikacija i servisa za preuzimanje preko aplikacije Toshiba Market Place.

Uživanje u bogatom multimedijalnom iskustvu

Zahvaljujući velikom izboru opcija za konekciju, tablet računar FOLIO 100 veličine ekrana 25,7cm (10,1 inča) obezbeđuje savršeno i jednostavno korisničko iskustvo u oblasti zabave, društvenih mreža i mobilnog interneta. Podrška Adobe® Flasha 10.1 dodatno poboljšava široke multimedijalne mogućnosti ovog uređaja. Plug-in koji omogućava gledanje Flash video materijala biće dostupan za besplatno preuzimanje od sredine novembra 2010. godine preko aplikacije Toshiba Market Place1.
Veliki izbor aplikacija omogućava personalizaciju tableta FOLIO 100

Preko aplikacije Toshiba Market Place, FOLIO 100 nudi pristup zoni za preuzimanje širokog izbora aplikacija koje su prilagođene veličini ekrana od 10,1 inča koju poseduje tablet. Korisnici su u mogućnosti da biraju između nekoliko stotina2 aplikacija koje su pregledno organizovane po kategorijama kao što su komunikacija, igrice, putovanja i mape, biznis i finansije, elektronske knjige, uslužni programi, itd.

Platforma koja omogućava profesionalnu podršku

U cilju podrške programerima, Toshiba nudi pristup plaformi (www.toshibatouch.eu) koja je posebno namenjena njihovim potrebama. Tu će naći korisne alatke i dobiti profesionalnu podršku za razvoj novih aplikacija za FOLIO 100 i Toshibin internet netbuk AC100. Aplikacije se mogu dodavati ponudi na Market Place-u čim dobiju odobrenje da se koriste na računarima FOLIO 100 i AC100. Atraktivan model podele prihoda omogućava programerima da učestvuju sa do 70% u prihodu od njihove aplikacije.

Jednostavno preuzimanje i deljenje muzike

Music Place, uz podršku 7Digitala, nudi jednostavan pristup jednom od najobimnijih muzičkih kataloga. Korisnici mogu ili da preuzmu kupljene pesme i sačuvaju ih na tabletu FOLIO 100 ili da ih prebace u personalnu zonu za čuvanje sadržaja i potom sinhronizuju svoje konektovane uređaje preko interneta, čime na savremen način mogu da uživaju u sadržaju u bilo kom trenutku.

Leave a Reply