Notebook-Netbook

Toshiba produžuje period trajanja “No Matter What Guarantee” promocije do 24.avgusta

U kompaniji Toshiba se nadaju da vam je  TOSHIBA laptop računar nezamenljiv resurs za sve njihove kupce. Toshiba zato nudi besplatnu popravku u slučaju slučajnog oštećenja i zamenu TOSHIBA laptop računara u slučaju krađe, a kupcima će biti i vraćen novac ako izgubite posao u roku od godinu dana od datuma kupovine, u skladu sa postavljenim odredbama i uslovima.

Pored toga, u toku prvih 14 dana nakon kupovine imate mogućnost da vratite TOSHIBA laptop računar u slučaju da niste njime zadovoljni. Sledeće odredbe i uslovi čine pravnu osnovu za učešće u „No Matter What Guarantee“ promotivnoj ponudi koju organizuje kompanija TOSHIBA Europe GmbH, sa registrovanom kancelarijom na adresi Hammfelddamm 8, 41460 Neuss, Germany.

Ponuda važi od 1. jula 2010. do 24. avgusta 2010. i otvorena je za stanovnike Srbije. TOSHIBA laptop računar mora da se kupi u Srbiji. Promotivna ponuda važi samo u zemlji kupovine i samo za stanovnike gore navedene zemlje. Imajte u vidu da morate biti stariji od 18 godina da biste učestvovali u promotivnoj ponudi. Neće biti moguće registrovati TOSHIBA laptop računare kupljene posle 24. avgusta 2010. i oni neće učestvovati u promotivnoj ponudi.

Da biste učestvovali, morate se registrovati za standardnu garanciju za TOSHIBA laptop računar, kao i za ovu promotivnu ponudu na dole navedenoj Web lokaciji. Obe registracije treba izvršiti u roku od sedam dana od datuma kupovine. Možete samo jednom da registrujete TOSHIBA laptop računar. Više registracija nije moguće. Međutim, registracije mogu da pokriju kupovinu više TOSHIBA laptop računara i može se podnositi više zahteva.

Registracija

Prijavite se na sajt www.toshiba-europe.com/registration u roku od 7 dana od dana kupovine, registrujte garanciju putem linka „Standardna garancija“ u prvom koraku i registrujte se za promotivnu ponudu u drugom koraku. Imajte u vidu da samo registracija garancije nije dovoljna da biste se kvalifikovali za promotivnu ponudu.

Registrujte TOSHIBA laptop računar za promotivnu ponudu na lokaciji www.nomatterwhatguarantee.com popunjavanjem obrasca za registraciju na mreži. U obrascu treba popuniti sve stavke. Kada popunite i prosledite obrazac, poslaćemo vam e-poruku sa linkom za aktivaciju. Obavezno kliknite na link za aktivaciju u roku od 72 časa da biste dovršili registraciju za promotivnu ponudu. U suprotnom ćete morati ponovo da registrujete TOSHIBA laptop računare i možda ćete propustiti rok za registraciju.

Imajte u vidu da nećete dobiti link za aktivaciju za registraciju standardne garancije.

Leave a Reply