Notebook-Netbook

Toshiba Mini NB520 kao mobilni jukebox

Najnoviji članovi Toshibine porodice netbukova su mini NB520 sa Harman/Kardon® zvučnicima i osnovni model mini NB500.

Toshiba kompjuterski sitemi, divizija Toshibe Evropa GmbH, danas je predstavio dva modela u okviru svoje nove porodice netbukova: mini NB500 i mini NB520, model za korisnike koji žele tanak i moderan netbuk sa unapređenim zvučnim karakteristikama. Mini NB520 je prvi netbuk na svetu sa ugrađenim premijum zvučnicima firme Harman/Kardon® u cilju pružanja vrhunske zabave uz savršen zvuk. Mini NB500 i mini NB520 će se naći u prodaji šriom Evrope, Bliskog istoka i Afrike u prvom kvartalu 2011.

Korisnici netbuka izuzetno cene izvanredan zvuk

’’Nudeći čaroban zvuk sa najmanjim Harman/Kardon zvučnicima na svetu na laptopu tankog i modernog dizajna, mini NB520 zadovoljava do sada neispunjenu potražnju korisnika na tržištu netbukova’’, rekao je Marko Perino (Marco Perino), generalni menadžer marketinga proizvoda za Evropu, Bliski istok i Afriku u diviziji Toshiba komputerski sistemi. 81.4% netbuk korisnika kaže da je važno da njihov uređaj nudi dobar zvuk. Više od dve trećine netbuk korisnika koristi slušalice kad sluša muziku ili gleda video sadržaje kad su sami kod kuće, dok njih oko 40% radi to isto u društvu prijatelja.

Rezonantni basovi i kristalno jasni visokotonci

Uprkos malim dimenzijama, mini NB520 ima moćne Harman/Kardon stereo zvučnike od 2 vata, što mu daje raspon i kvalitet zvuka koji se obično ne povezuje sa netbukom. Zvučnici podržavaju DolbyAdvanced Audio u cilju obezbeđivanja prirodnog zvuka prilikom slušanja muzike ili gledanja video sadržaja u HD kvalitetu (720p) na netbuku.

Your browser may not support display of this image. Opcija Sleep and Music omogućava korisnicima koji su sačuvali omilljene pesme na MP3 plejeru da ga povežu sa netbukom i slušaju muziku preko zvučnika bez uključivanja računara.

Tanki mini NB500 zadovoljava svakodnevne potrebe za računarom

Your browser may not support display of this image. Drugi član nove Toshiba netbuk porodice, mini NB500, namenjen je korisnicima kaji vole da imaju tanak mobilni uređaj sa osnovnim karakteristikama računara po izuzetno konkurentnoj ceni. Uprkos pristupačnoj ceni, mini NB500 je jedan od najtanjih i najlakših netbukova na tržištu sa Intel Atom procesorom.

Zadovoljstvo za sva čula

Prefinjen izgled modela mini NB500 i mini NB520 sa sjajnom metaliziranom refleksijom i površinom sa ugraviranim tačkicama svakako privlači pogled, a spoljašnost od gume je više nego prijatna na dodir. Izbor između pet varijanti u živim bojama – plavoj, zelenoj, limeta zelenoj, tirkiznoj i narandžastoj – omogućava korisnicima da kroz odabir boje izraze svoju ličnost. Mini NB500 je u ponudi i u crnoj boji.

Muzika kao dodatna vrednost netbukova Aplikacija Music Place koju podržava 7Digital nudi jednostavan pristup jednom od najbogatijih muzičkih kataloga. Korisnici mogu da preuzmu kupljene pesme i sačuvaju ih na računaru ili da ih postave u ličnu zonu za čuvanje podataka i potom sinhronizuju svoje umrežene uređaje preko interneta. Ovakav pristup omogućava moderan način uživanja u izabranom sadržaju bilo kada i bilo gde.

Leave a Reply