Notebook-Netbook

Toshiba najavljuje prvu regionalnu elektronsku knjigu napisanu na Facebooku

Kompanija Toshiba, globalni tehnološki lider, najavljuje prvu regionalnu elektronsku knjigu napisanu na Facebooku u okviru proslave 25-godišnjice postojanja. Ovom prilikom Toshiba poziva fanove na svojim regionalnim Facebook stranicama da do 1. decembra napišu priču o svom prvom iskustvu sa kompjuterom ili laptopom, unutar komentara na blogu.

Deborah Scharnhoop (Debra Šarnhup), koordinator marketinga za jugoistočnu Evropu i Izrael: ’’Pre 25 godina smo napravili prvi laptop za masovno tržište a danas možemo kažemo da se taj san pretvorio u istoriju. Sa takvim iskustvom u proizvodnji laptop računara, svojim korisnicima nudimo besplatnu ’’Garanciju bez obzira na sve’’ zato što smo sigurni u svoj kvalitet. Nastavljamo da obeležavamo 25-godišnjicu postojanja sastavljanjem regionalne elektronske knjige koju će napisati naši regionalni Facebook fanovi iz sedam zemalja tako da na ovaj način svi imaju priliku da nam ispričaju svoju priču o prvom iskustvu sa komputerom ili laptopom.’’

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da budu fanovi Toshiba Facebook regionalne stranice Toshiba Srbija, i žive u navedenim zemljama. Prvi nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100.

Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti zabave, društvenih mreža i mobilnog interneta. Podrška Adobe Flasha 10.1 dodatno poboljšava bogate multimedijalne mogućnosti tableta FOLIO 100. Plug-in za gledanje video materijala u Flash formatu će ovih dana biti dostupan za besplatno preuzimanje preko aplikacije Toshiba Market Place. FOLIO 100 takođe nudi pristup zoni za preuzimanje širokog izbora aplikacija koje su prilagođene ekranu tableta FOLIO 100 veličine 10,1 inča.

Korisnici u ponudi imaju nekoliko stotina aplikacija koje su prregledno organizovane po kategorijama kao što su komunikacija, igrice, putovanja i mape, biznis i finansije, elektronske knjige, uslužni programi, itd. FOLIO 100 nudi veliki izbor opcija za konekciju i sadrži ulaz za SD karticu, HDMI konektor, USB 2.0., Wi-Fi i Bluetooth, kao i veliki broj aplikacija, kao što su Opera Mobile (pretraživač interneta), FBReader (čitač elektronskih knjiga), Document to Go (program za rad), Evernote (beleške), Adobe Flash 10.1 i Fring, aplikacija koja u kombinaciji sa ugrađenom veb kamerom omogućava video pozive sa prijateljima i porodicom.

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu. Ove priče će biti objavljene na svih sedam jezika ali i prevedene na engleski. Knjiga će biti dostupna na adresi www.issuu.com.

Za više informacija, posetite stranicu: NAPIŠITE PRIČU I OSVOJITE TABLET PC TOSHIBA FOLIO 100!

Leave a Reply