Toshiba Portege Z20t
Notebook-Netbook

Toshiba Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B dobijaju procesore najnovije generacije

Toshiba Europe danas objavljuje dostupnost poslovnih laptop računara Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B sa 5. generacijom Intel Core procesora.

Uz produženo vreme trajanja baterije i postojeće karakteristike koje su osmišljene za poslovne namene, najnovija generacija procesora je dodatni izbor dostupan korporativnim korisnicima, malim i srednjim preduzećima.

Toshiba Portege Z20t

Toshiba Portege Z20t

 

Modeli Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B od sada imaju i sve prednosti 5. generacije Intel® CoreTM procesora koji zadovoljavaju potrebe korisnika za mobilnošću i performansama, uz manju potrošnju električne energije. Sa performansama dovoljnim da zadovolje besprekoran paralelan rad na više zadataka, bilo na putu ili u kancelariji, i uz veći spokoj zbog dodatnih bezbednosnih karakteristika za zaštitu podataka, identiteta i pristupa mreži – to je pogodnost za sve tipove kompanija. Svi navedeni modeli dostupni su sa modelima procesora do Intel® CoreTM i7.

 

Sa već impresivnim performansama baterija u svakom modelu, Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B dobijaju i dodatno produženje vremena rada sa jednim punjenjem. Kod ultraprenosivog Portégé Z30, to znači povećanje sa ranijih maksimalnih 13,5 sati, do celih 171 sati autonomije. Idealno za poslovne korisnike koji su često na putu ili rade van kancelarija, takvo poboljšanje omogućiće komfor rada u trajanju od gotovo dva radna dana bez priključivanja na napajanje – što model Portégé Z30 posebno preporučuje zahtevnim rukovodiocima koji često putuju radi sastanaka.

Tecra Z40 – osmišljena za optimalan balans između prenosivosti i produktivnosti – ima produženo trajanje baterije do 151 sati, sa pređašnjeg maksimuma od 10,51 sati. Za ceo radni dan sa jednim punjenjem baterije, Satellite Pro R50-B sada nudi do 81 sati autonomije.

Modeli Portégé Z30 sa ekranom dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) i Tecra Z40 sa 35,6 cm (14,1 inča) – namenjeni su poslovnim rukovodiocima koji provode dosta vremena u pokretu i žele vrhunsko, snažno i ultraprenosivo kompjutersko rešenje koje radi besprekorno u svim situacijama. Uz napredne opcije bezbednosti, kao što su Trusted Platform Module (TPM), standardna priključna stanica i Intel® vPro tehnologija, oba modela olakšavaju IT odeljenjima nadgledanje i održavanje kompletnog asortimana laptop računara.

Satellite Pro R50-B sa ekranom dijagonale 39,6 cm (15,6 inča) primer je pouzdanog i pristupačnog laptopa sa dodatnom vrednošću za mala i srednja preduzeća, u spoju poslovnih karakteristika sa tankim i laganim kućištem.

Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B sa 5. generacijom Intel® Core™ procesora dostupni su Evropi.

 

Leave a Reply