Notebook-Netbook

Toshiba produžuje period trajanja “No Matter What Guarantee” promocije do 30. septembra

Uz svaki Toshiba laptop, dobijate 25 godina iskustva u proizvodnji laptopova. Napravili su prvi laptop za masovnu upotrebu na svetu 1985. godine. Zahvaljujući tome, toliko su sigurni u svoj kvalitet da možgu da  ponude i  “Garanciju bez obzira na sve”

U kompaniji Toshiba se nadajuda je vaš TOSHIBA laptop računar nezamenljiv resurs. Toshiba zato nudi besplatnu popravku u slučaju slučajnog oštećenja i zamenu TOSHIBA laptop računara u slučaju krađe, a biće vam i vraćen novac ako izgubite posao u roku od godinu dana od datuma kupovine, u skladu sa  uslovima..

Ponuda važi od 1. aprila 2011. do 30. septmbra 2011. i otvorena je za stanovnike Srbije. TOSHIBA laptop računar mora da se kupi u gore navedenoj zemlji. Promotivna ponuda važi samo u zemlji kupovine i samo za stanovnike gore navedene zemlje. Imajte u vidu da morate biti stariji od 18 godina da biste učestvovali u promotivnoj ponudi.

Neće biti moguće registrovati TOSHIBA laptop računare kupljene posle 30. septembra 2011. i oni neće učestvovati u promotivnoj ponudi. Da biste učestvovali, morate se registrovati za standardnu garanciju za TOSHIBA laptop računar, kao i za ovu promotivnu ponudu na dole navedenoj Web lokaciji. Obe registracije treba izvršiti u roku od sedam dana od datuma kupovine.

Možete samo jednom da registrujete TOSHIBA laptop računar. Više registracija nije moguće.

Međutim, registracije mogu da pokriju kupovinu više TOSHIBA laptop računara i može se podnositi više zahteva.

Registracija

Prijavite se na sajt www.toshiba-europe.com/registration u roku od 7 dana od dana kupovine, registrujte garanciju putem linka „Standardna garancija“ u prvom koraku i registrujte se za promotivnu ponudu u drugom koraku. Imajte u vidu da samo registracija garancije nije dovoljna da biste se kvalifikovali za promotivnu ponudu.

Leave a Reply