Notebook-Netbook

Toshiba Satellite P750/P755 multimedijalni prenosnici

Toshiba kompjuterski sistemi, divizija kompanije Toshiba Evropa GmbH, predstavio je danas novu liniju laptopova za korisnike koji uživaju u naprednoj digitalnoj zabavi. Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 nude savršenu kombinaciju izuzetnih karakteristika zabave, visoku produktivnost i izdržljiv strukturni dizajn. Ovi moćni laptopovi za zabavu biće dostupni od drugog kvartala 2011. u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Savršene video i audio karakteristike

Ovi novi moćni uređaji za zabavu – Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 – zadovoljavaju potrebe ljubitelja filmova i dobrog zvuka. Upravljanje zahtevnim komandama je jednostavno zahvaljujući snažnim Intel® procesorima 2. generacije i širokom izboru naprednih multimedijlanih karakteristika kao što su HD i HD+ displej sa pozadinskim LED osvetljenjem u kombinaciji sa savršenom NVIDIA® grafikom i Blu-rayTM ROM-om i optičkim disk drajvom za snimanje, brisanje i emitovanje sadržaja.

Kao dodatak naprednim video karakteristikama, serija laptopova Satellite P dolazi sa ugrađenim harman/kardon® stereo zvučnicima i Dolby® Advanced Audio sistemom za bogat i dinamičan zvuk. Zahvaljujući podršci Intel® bežičnog displeja, možete jednostavno da kopirate sadržaj sa displeja laptopa na televizor sa širokim ekranom.

Osveženje za filmske bibilioteke zahvaljujući konverziji iz 2D u 3D format

I Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 podržavaju emitovanje 3D sadržaja1 preko HDMI-ja® na povezanom stereoskopskom 3D televizoru. 3D filmovi mogu da se puštaju sa 3D DVD ili Blu-rayTM 3D diska. Zahvaljujući snazi ovih laptopova i Toshibinim sofisticiranim algoritmima za konverziju iz 2D u 3D format, modeli iz nove serije Satellite P čak mogu da 2D filmovima dodaju informacije o 3D dubini.

Leave a Reply