sattelite-s
Notebook-Netbook

Toshiba Satellite S elegantnog i modernog dizajna

Toshiba Evropa je predstavila novu seriju laptop računara visokih performansi Satellite S, namenjenu korisnicima koji žele savršen multimedijalni doživljaj na mobilnom računaru. Ovi računari za zabavu od premijum aluminijuma sa ledenoplavom površinom imaju sličan dizajn kao ostali uređaji u ponudi.

Moderna, pločasta tastatura sa sjajnim okvirom i mat dugmićima plus belo LED osvetljenje za jednostavan unos teksta i navigaciju kroz meni u uslovima slabog svetla daju novoj seriji Satellite S kombinaciju elegantnog izgleda i raznovrsne funkcionalnosti. Evropska prodaja nove serije Satellite S, dostupne u veličini ekrana od 39,6 cm (15,6 inča) i 43,9 cm (17,3 inča), sa ekranom osetljivim na dodir i običnim ekranom, počinje u drugom kvartalu 2013. godine.

sattelite-s

Karakteristike zabavnih sadržaja po izboru

,,Toshiba ispunjava obećanje vezano za ponudu izbora korisnicima sa raznovrsnim konfiguracijama serije Satellite S’’, kaže Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH. ,,S50, S50D, S50t i S50Dt imaju Intel® HD ili NVIDIA® grafiku koja omogućava brži i precizniji rad. ULV processor sa malim utroškom struje omogućava da ovaj uređaj bude tanak samo 24 mm, dok su S70, S70D, S70t i S70Dt opremljeni procesorima visokih performansi za savršen multimedijalni doživljaj. Modeli sa ekranom osetljivim na dodir idealan su izbor za korisnike koji žele maksimum od operativnog sistema Windows 8.’’

Raznovrsnost ekrana osetljivog na dodir čini kontrolu i navigaciju intuitivnom i jednostavnom kao da je u pitanju smart telefon ili tablet računar. Svi modeli imaju karakteristike koje su optimizovane za uživanje u zabavnim sadržajima, kao što su Onkyo stereo zvučnici i DTS Studio Sound™ sistem za poboljšanje zvuka, za izuzetan doživljaj pri slušanju muzike. Ravan Full HD široki ekran¹ sa LED pozadinskim osvetljenjem i opcioni Blu-ray Disc™ drajv garantuju savršen kvalitet slike. Pored toga, moguća je opcija bez Optical Disc Drivea (ODD), što ih čini još lakšim i mobilnijim.

Lakše obavljanje više zadataka istovremeno

Kao računarski uređaji za multimedije i zabavu, serija Satellite S je opremljena nizom opcija za konekciju. Pored uobičajenih portova, uključujući USB 3.0 ulaz sa Toshiba USB Sleep-and-Charge funkcijom za punjenje mobilnih uređaja čak i kad je laptop isključen, serija Satellite L sa Intel® CPU takođe ima i Wi-Fi Certified Miracast™¹. Ova nova standardizovana tehnologija omogućava korisnicima da bežično prenose multimedijalne sadržaje sa mobilnog računara na kompatibilan TV uređaj, tako da sadržaj može da se gleda na velikom ekranu, zajedno sa prijateljima i porodicom.

Nova serija Satellite S je savršena za obavljanje više zadataka istovremeno. Aplikacije se brzo otvaraju zahvaljujući opcionom Hybrid HDD, koji kombinuje jedan veliki 1 TB HDD sa integrisanim fleš SSD od 8 GB. Isto tako, sa Toshiba Split Screen Utility na svim modelima serije S, višestuki aktivni prozori se automatski ređaju na širokom ekranu, čineći obavljanje više zadataka istovremeno lakim.

Leave a Reply