Notebook-Netbook

Toshiba Satellite U500 i 5 razloga da izaberete ovaj laptop

Toshibin novi laptop Satellite U500  stiže sa multitouch ekranom dijagonale 13,3 inča i rezolucije 1280×800 tačaka, što ga čini prilično interesantnom kupovinom. Unutra se nalazi Core i3-330 na 2,13 GHz, 4 GB DDR3 memorije, disk od 320 GB i Intel HM55 čip koji omogućava korišćenje Intel HD grafike u procesoru. Dajemo vam pet razloga zbog kojih će Satellite U500 odgovarati vašim potrebama…

1. Ultra prenosni laptop sa velikim brojem mogućnosti – Možete uživati u mobilnosti ultra prenosnog laptop-a bez kompromisa na polju performansi i funkcija kao što su DVD Super Multi drive i kompletna tastatura sa osvetljenjem.

2. Zadivljujuć dizajn – Sa sportskim dizajnom koji privlači pažnju i sa novim dizajnom tekstura u tri ponuđene boje, Toshiba Satellite U500 je moderan laptop sa kojim ćete želeti da budete viđeni.

3. Uređaj koji brine o životnoj sredini – Toshiba Satellite U500 oslikava Toshibinu konstantnu brigu za očuvanje životne sredine. Njena ekološki orijentisana tehnologija kao što su Toshiba PC Health Monitor i Eco Utility softver, pomažu korisnicima da uštede energiju što je Toshibi donelo ENERGY STAR 5.0 sertifikat.

4. Jednostavnost korišćenja – Sa korisnim mogućnostima kao što su osvetljenje tastera, Multimedia Bar sa LED tasterima osetljivim na dodir, USB Sleep-and-Charge funkcijom, Toshiba Satellite U500 vam svakodnevan rad na računaru čini jednostavnijim i ugodnijim.

5. Interaktivna kontrola dodirom – Ugrađeni Touch Pad sa Multi-Touch funkcijom omogućava vam inovativniji, brži i jednostavniji rad nego korišćenjem klasičnog miša.

Naravno, ove mogućnosti zavise od konfiguracije koju odaberete, a naravno, ovaj model dolazi sa garancijom “Bez obzira na sve”.

Leave a Reply