toshiba-Satellite-U840W
Notebook-Netbook

Toshiba Satellite U840W osvojio nagradu Red Dot za dizajn

,,Red dot’’ je druga po redu prestižna nagrada za dizajn koju osvaja prvi sinemaskopski laptop uređaj, posle nagrade iF za dizajn proizvoda

Kompanija Toshiba Evropa GmbH je objavila da je njen Satellite U840W osvojio prestižnu nagradu ,,red dot’’ u oblasti dizajna proizvoda za 2013. godinu.

Članovi žirija su posebno istakli vrhunski dizajn ovog noutbuka sa displejem u sinemaskopskom 21:9 formatu i upotrebu materijala visokog kvaliteta. Ovo je druga prestižna nagrada za dizajn koju osvaja Toshibin Satellite U840W: pre samo nekoliko nedelja, dobio je nagradu iF za dizajn proizvoda.

toshiba-Satellite-U840W

Kompaktan dizajn i široka upotreba

Žiri nagrade ,,red dot’’ bio je impresioniran izuzetnim dizajnom uređaja Satellite U840W. Debljine od samo 20,8mm i težine od samo 1,57kg, Satellite U840W je prvi noutbuk na svetu koji ima Trubrite® displej od 36,6cm (14,4 inča) u sinemaskopskom 21:9 formatu. Opremljen kvalitetnim harman kardon® stereo zvučnicima sa SRS Premium Sound 3D™, Satellite U840W pruža vrhunski multimedijalni doživljaj.

Satellite U840W takođe izgleda sjajno, sa površinom od brušenog aluminijuma srebrne boje i teksturom u smeđoj boji na poklopcu  displeja, mestu za oslanjanje dlana i sa donje strane. Njegova moderna tastatura sa dugmićima u boji i pozadinskim osvetljenjem omogućava kucanje i u uslovima slabog osvetljenja.

Leave a Reply