toshiba-w30t-w30dt-laptop
Notebook-Netbook

Toshiba Satellite W30t i W30Dt 2-u-1 laptopovi

Toshiba Evropa GmbH danas je predstavila nove modele Toshiba Satellite W30t i W30Dt – snažne ultra prenosive laptop računare od 33,8cm (13,3 inča) sa tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem za produktivnost kod kuće i ekranom koji može da se odvoji za kompletan osećaj zabave na tabletu na bilo kom mestu.

Savršeni za one koji žele pogodnosti jednog uređaja za različite potrebe ili lokacije, modeli Satellite W30t i W30Dt nude visoke performanse i prednosti ekrana osetljivog na dodir, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem i veliki kapacitet skladištenja podataka u laptop režimu rada.

toshiba-w30t-w30dt-laptop

Kad se ekran odvoji, uređaj se pretvara u zgodan tablet računar osetljiv na dodir sa velikim displejem od 33,8cm (13,3 inča) za vrhunski doživljaj gledanja. Ovaj tablet računar takođe ima veći kapacitet od prosečnog tableta – uz 500GB HDD, korisnici mogu da uživaju u dodatnom prostoru za skladištenje biblioteke svojih omiljenih zabavnih sadržaja.

,,Sada korisnicima možemo da ponudimo veću fleksibilnost u pogledu načina na koji koriste i kreiraju sadržaje, pri čemu ne moraju da koriste odvojene uređaje da bi zadovoljili svoje potrebe’’, izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer u kompaniji Toshiba Evropa GmbH. ,,Modeli W30t i W30Dt nude korisnicima prednosti upotrebe jednog uređaja sa svim potrebnim karakteristikama, performansama i raznovrsnoću koje odlikuju laptop i tablet računare.’’

Dostupni u kompaktnoj formi jednog izdržljivog uređaja, ovi novi 2-u-1 modeli odlikuju se originalnim dizajnom visokog kvaliteta koji je karakterističan za celokupan asortiman Toshibinih PC uređaja i garantuju moćne i pouzdane performanse na bilo kom mestu.

Modeli Satellite W30t i W30Dt imaju bateriju i u okviru stanice za tastaturu i u okviru tableta i nude duže trajanje baterije kada se koriste kao jedan uređaj. S obzirom da nude dvostruko veću funkcionalnost u odnosu na standardni laptop računar, savršeni su za uživanje u svim naprednim karakteristikama operativnog sistema Windows 8.1 i još raznovrsniji doživljaj upotrebe.

Model Satellite W30t opremljen je Intel® Core™ procesorima 4. generacije sa integrisanom Intel® HD 4200 grafikom. Model W30Dt nudi AMD procesore serije A4-APU sa izuzetno malom potrošnjom struje i AMD Radeon™ HD 8180 grafikom na modelu bez ventilatora. U samom tabletu, hard drajv od 500GB nudi veliki prostor za skladištenje poslovnih dokumentata i zabavnih sadržaja, a 4GB DDR3L garantuje performanse velike brzine.

Garancija zabavnih sadržaja visokog kvaliteta

Opcija DTS® Studio Sound™ nudi izuzetan kvalitet basova, inteligentno podešavanje jačine zvuka i poboljšan kvalitet glasa za još bogatiji zvuk preko zvučnika visokog kvaliteta. U kombinaciji sa HD IPS displejem koji se odlikuje izuzetno oštrom slikom, ovaj uređaj nudi impresivan audio vizuelan doživljaj a zaštitni sloj na ekranu sprečava ostavljanje mrlja i otisaka prstiju. Veb kamera visoke definicije i integrisani mikrofon takođe omogućavaju kvalitetno snimanje video materijala i video pozive sa oštrom i preciznom slikom. Video kvalitet je dodatno unapređen zahvaljujući senzorima za svetlost u okolini koji automatski podešavaju pozadinsko osvetljenje tableta.

Korisnici mogu da uživaju u igranju igara i drugim aplikacijama koje rade na dodir, s obzirom da tehnologija ekrana podržava rad svih deset prstiju. Pored toga, ekran nema ram radi veće površine dodira i lakše čišćenje.

 

Jednostavna konekcija

Ovaj tablet ima Micro-USB port za brži prenos podataka, Micro-HDMI® port za jednostavno povezivanje na TV uređaj i Micro-SD ulaz za karticu za preuzimanje slika i drugih podataka kao i za proširenje kapaciteta skladištenja. Korisnici takođe mogu da razmenjuju sadržaje sa kompatibilnim uređajima, zahvaljujući karakteristikama Intel® WiDi™1 i Wi-Fi® Certified Miracast™. Pored toga, tastatura ima USB 3.0 port sa USB Sleep-and-Charge opcijom za punjenje mobilnog uređaja čak i ako je laptop isključen.

 

Novi Satellite W30t i W30Dt 2-u-1 uređaji biće dostupni u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

 

Toshiba Satellite W30t i W30Dt:

 • 13.3” HD IPS displej sa kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir za rad svih 10 prstiju
 • do 500GB HDD
 • 4GB DDR3L
 • konekcija tableta: 1x Micro-USB, 1x Micro-HDMI®, 1x Micro-SD, Wireless LAN, Bluetooth™ 4.0 i Wi-Fi® Certified Miracast™ ready
 • konekcija tastature: 1x USB 3.0 sa USB Sleep-and-Charge opcijom
 • stereo zvučnici visokog kvaliteta sa DTS® Studio Sound™ opcijom
 • HD veb kamera sa integrisanim mikrofonom
 • OS: Windows 8.1

 

Toshiba Satellite W30t:

 • Intel® Core™ procesori 4. generacije sa Intel® HD 4200 grafikom
 • Intel® WiDi™

 

Toshiba Satellite W30Dt:

 • AMD serije A4-APU sa AMD Radeon™ HD 8180 grafikom u verziji bez ventilatora

 

Leave a Reply