Notebook-Netbook

Toshiba USB 3.0 doking stanica dynadock™ U3.0

Nakon uspešnog lansiranja na Sajmu potrošačke elektronike (CES), danas je u Evropi predstavljena najnovija verzija Toshibine inovativne i popularne serije dynadock™, čija je jedna od najvećih prednosti USB 3.0 podrška.

Kao jedna od prvih doking stanica svoje vrste, Toshiba dynadock™ U3.0 ima ukupno četiri USB 3.0 porta, dva dodatna USB 2.0 porta, kao i HDMI®, 5.1 audio, Ethernet i DVI-I portove. Toshiba dynadock™ U3.0 omogućava jednostavno povezivanje vašeg laptop računara sa dodatnom opremom kao što su monitor, miš, tastatura, audio sistem, štampač i eksterni hard disk, a sve to preko samo jednog kabla.

Zahvaljujući kompaktnom i elegantnom dizajnu, Toshiba dynadock™ U3.0 savršeno odgovara dodavanju svih vrsta uređaja, i time radno mesto čini organizovanim, urednim, fleksibilnim i ergonomičnim. Priključna stanica dynadock™ U3.0 biće dostupna na evropskom tržištu u prvom kvartalu 2012. godine, u zavisnosti od zemlje.

Širok izbor mogućnosti povezivanja

Pored toga što ima USB 3.0 portove, Toshiba dynadock™ U3.0, kao jedna od prvih doking stanica svoje vrste, nudi i HDMI® konekciju za prenos digitalnih podataka. Zahvaljujući podršci za dva HD ekrana rezolucije do 2048 x 1152 i 5.1 audio sistemu, ovaj uređaj nudi savršen kvalitet slike i impresivan surround zvuk. Sve ove karakteristike omogućavaju da dynadock™ U3.0 koristi maksimalan potencijal najnovije generacije laptop računara. Pored toga, kompatibilan je sa USB 2.0 uređajima. Zahvaljujući integrisanoj Toshiba USB Sleep-and-Charge tehnologiji, dynadock™ U3.0 takođe služi i kao zgodan punjač za mobilne uređaje.

Idealan izbor i za poslovnu i za privatnu upotrebu

Priključivanjem samo jednog kabla, dynadock™ U3.0 omogućava trenutnu kontrolu nad svim priključenim uređajima. S obzirom da podržava rad više monitora istovremeno, obavljanje više istovremenih zadataka je veoma jednostavno, kao na primer prikazivanje nekoliko dokumenata na različitim ekranima i emitovanje video sadržaja na zasebnom ekranu.

Kod kuće, dynadock™ U3.0 može da posluži kao centralna stanica za jednostavno povezivanje laptop računara sa sistemom kućne zabave koji obuhvata HD televizor i 5.1 surround sistem, na primer, zahvaljujući čemu pruža impresivan multimedijalni doživljaj.

Dve kolorne kombinacije ističu elegantan i uzdržan dizajn

Novi Toshiba dynadock™ U3.0 dostupan je u sjajno-crnoj i čelično-sivoj metalik boji.

One thought on “Toshiba USB 3.0 doking stanica dynadock™ U3.0

Leave a Reply