Notebook-Netbook

Tri nova modela notebook torbi nedavno su uvedena u Canyon prodajni program

Tri nova modela notebook torbi nedavno su uvedena u Canyon prodajni program

CNR-NB17 je moderna “messenger ” torba koja kombinuje praktičnost, trajnost i stil. Dizajn je tanak, male težine i moderan, što ovu torbu čini praktičnom za nšenje. Nudi zaštitu pregradu za vaš notebook i nekoliko džepova za mobilni telefon, papire, knjige i dr.

Torba poseduje i otvor za slušalice MP3 playera. CNR-NB17 je predviđena za notebook računare do 15,4”. Raspoloživa je u crnoj boji sa modernim zelenim detaljima.

CNR-NB18 je moderna “messenger ” torba koja kombinuje praktičnost, trajnost i stil. Dizajn je tanak, male težine i moderan, što ovu torbu čini praktičnom za nšenje.

Nudi zaštitu pregradu za vaš notebook i nekoliko džepova za mobilni telefon, papire, knjige i dr. CNR-NB18 je previđena za notebook do 15,4”. Raspoloživa je u crnoj boji sa modernim zelenim detaljima.

Za jedan “cool” ranac nudi dosta prostora za vaše stvari, CNR-NB19 i predstavlja odlično rešenje. Poseduje obložene ručke i ojačan zadnji panel za dugotrajan komfor, i prostrane pregrade za vaš notebook sa dodatnim džepovima za opremu poput mobilnih telefona, muzičkih plejera i dr.

Predviđen je za notebook računare do 15,4”, a poseduje i zaštitnu futrolu radi vaše udobnosti.


Leave a Reply