Notebook-Netbook

U Positive-u Fujitsu laptopovi sa 5 godina garancije

Svim kupcima Fujitsu laptop računara kupljenih u novosadskom Positive-u do 31.12.2011 garanciju od neverovatnih 5 godina garancije. Nova specijalna pogodnost  Positive je obezbedio za kupce u saradnji sa autorizovanim serviserom i distributerima.

Fizičkim i pravnim licima koja su kupila notebook računare Fujitsu LIFEBOOK A/AH serije sa oznakom „Made in Germany“ nudi se posebnu garanciju u trajanju od čak 5 godina!

Akcija traje do 31.12.2011.

Pet godina? Nimalo slučajno – Fujitsu notebook računari su poznati po beskompromisnom kvalitetu, a oznaka porekla „Made in Germany“ ima i dodatnu težinu i „zaleđinu“:  Svaki takav računar proizveden je od najkvalitetnijih komponenti u fabrici koja se nalazi u Augsburgu, u Nemačkoj. Odlukom da u srcu Evropske unije proizvodi svoje računare Fujitsu se odlučio za rad sa visokostručnim kadrovima, poštovanje svih tehnoloških i ekoloških normi i besprekornu kontrolu proizvodnog procesa i kvaliteta.

Da bi ostvarili pravo na ovu produženu garanciju dovoljno je da:

* Posedujete popunjen kupon sa osnovnim podacima o računaru, overen od strane prodavca
* Registrujete se na sajtu www.garancija5godina.rs najkasnije 14 dana od dana kupovine
* Uradite propisane godišnje redovne servise po važećem cenovniku u “System One d.o.o.” – 15 EUR po srednjem kursu NBS. (“System One d.o.o.” zadržava pravo o promeni cene na sajtu www.garancija5godina.rs.)
* Izvršavate obaveze iz poglavlja “Obaveze potrošača” ugovora o garanciji

Napomena

*Ukoliko kupac ne ispuni ove uslove važi standardna garancija u trajanju od 2 godine po uslovima definisanim od Fujitsu Technology Solutions Gmbh. Dužina garancije na bateriju notebook računara je u oba slučaja 1 godina.

Leave a Reply