Notebook-Netbook · PC računari

Ubrzajte notebook Verbatim novim SATA-II Solid State Drive Upgrade kitom

Novi Verbatimov SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit nudi idealnu alternativu 2,5-inčnim i 3,5-inčnim hard diskovima za notebook i desktop računare. Omogućva kraće vreme pokretanja računara, bolje performanse operativnog sistema i aplikacija, poboljšanu otpornost na udarce, duže trajanje baterije na notebookovima, a uz to je i potpuno tih.

Programski paket NTI Echo omogućava kopiranje svih podataka sa hard diska na SSD. Verbatimov SSD Kit takođe sadrži posebno kućište kojim se originalni hard disk „pretvara“ u eksterni USB hard disk. SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit je dostupan u prodavnicama već sada, po preporučenim cenama od 10.299 din (64 GB) odnosno 16.499 din (128 GB).

Verbatimov novi SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit je jednostavno rešenje za sve korisnike koji žele da nadograde svoje računare SSD-om. Za razliku od hard diskova, SSD za skladištenje podataka koristi flash memoriju. Flash memorija nema pokretnih delova, što je čini stabilnijom i puno manje podložnom kvarovima.

Takođe, ne proizvodi buku i troši vrlo malo struje. Sa uključenim softverom za kopiranje Acronis True Image HD i vodičem za instalaciju na 12 jezika, Verbatim SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit omogućava jednostavno i sigurno kopiranje svih podataka i operativnog sistema sa hard diska na SSD. Reinstalacija operativnog sistema nije potrebna.

Hans-Christoph Kaiser, Business Development Manager za flash memorije u kompaniji Verbatim EUMEA, kaže: “ SATA-II SSD nudi veće performanse od klasičnog diska i otporan je na udarce i vibracije, što ga čini izdržljivijim u zahtevnijim okruženjima. Stoga predstavlja idealno rešenje za skladištenja na notebook računarima, čiji diskovi su podložni oštećenjima usled udaraca i padova. Uključeno 2,5-inčno kućište diska omogućava da se postojeći hard disk konvertuje u USB eksterni disk, dok dodatni 3,5-inčni adapter, šrafovi i SATA naponski kabl nude opciju nadogradnje na SSD i korisnicima desktop računara.

Leave a Reply