toshiba-notebook
Notebook-Netbook

Uz Toshiba računare jednogodišnja licenca za McAfee Antivirus Plus 2013

Kompanija Toshiba dodatno unapređuje sigurnosne karakteristike svog asortimana noutbuk računara. Kompjuterski virusi i drugi opasni softveri predstavljaju veliki sigurnosni rizik za sve korisnike računara, posebno one koji su povezani na internet. Stručnjaci za antivirus programe svakog dana otkrivaju na stotine opasnih kompjuterskih kodova koji imaju samo jedan cilj – da prodru u operativni sistem korisnika. Ovi sajber kriminalci nastavljaju da pronalaze nove načine da prodru u unlajn uređaje

toshiba-notebook

Toshiba nudi odlično rešenje za svoje korisnike. Od sredine februara 2013. godine, Toshiba počinje da oprema odabrane noutbuk računare sigurnosnim programom McAfee®Antivirus Plus 2013. Nakon uvođenja ,,Garancije bez obzira na sve’’, koja štiti korisnike od nepredviđenih oštećenja, uništenja ili čak krađe uređaja, Toshiba je odlučila da dodatno unapredi svoju ponudu i uspostavi saradnju sa kompanijom McAfee® na programu McAfee Anti-Virus Plus 2013.

,,Mi u Toshibi uvek tražimo inovativne i konkuretne načine da svojim korisnicima ponudimo veću vrednost. Ispitivali smo tržište i pronašli još jedan način da unapredimo vrednost koju nudimo. Znamo da ljudi žele da uživaju u povezivanju na internet, onlajn surfovanju i kupovini bez sigurnosnih rizika.

Želeli smo da eliminišemo ili smanjimo na minimum potencijalne sigurnosne rizike i zato smo, nakon razmatranja nekoliko rešenja, izabrali McAfee®. U okviru širokog asortimana noutbuk računara će se nalaziti promotivni kod koji kupac može da koristi onlajn na adresi www.mcafee.com/ToshibaAntivirus da bi aktivirao program Anti-Virus Plus 2013 bez dodatnih troškova. Uvereni smo da uz ovu ponudu kupci mogu da koriste Toshiba noutbuk računare sa sigurnošću, ne samo zbog kvaliteta i pouzdanosti Toshibe, već i zbog ovog dodatnog osiguranja da je vaš digitalni život bezbedan i da možete da surfujete, kupujete i družite se bez rizika’’, kaže Ivan Dobel, direktor marketinga u Toshibi.

,,S obzirom da korisnici žele stalno da budu onlajn, popularnost konektovanih uređaja nastavlja da raste’’, kaže Nik Vini, potpredsednik za potrošačke, mobilne i proizvode za mala preduzeća za Evropu, Bliski istok i Afriku u kompaniji McAfee. ,,Zbog toga su sve više na meti sajber kriminalaca koji tačno znaju šta će korisnici da kliknu i odakle pristupaju informacijama. To predstavlja veliki rizik, naročito zato što se u ovim uređajima skladišti sve veća količina dragocenih ličnih podataka korisnika. Sjajno je što Toshiba preduzima ovaj korak kako bi osigurala da njeni korisnici bezbedno surfuju, bez opasnosti od zloupotrebe podataka, upada na mrežu ili napada hakera.’’

 

Softver McAfee Anti-Virus Plus 2013 se sastoji od brojnih karakteristika kao što su bezbednije pretraživanje i kupovina i nova zaštita od opasnih oglasa i popapova, između ostalih. Uz ikonice u  crvenoj boji pored svakog rezultata pretraživanja, uključujući sajtove popularnih društvenih mreža, korisnici će znati da li je sajt koji žele da posete bezbedan. McAfee softver automatski blokira sumnjive oglase da bi korisnici bili zaštićeni.

Leave a Reply