Notebook-Netbook

Verbatim SSD ExpressCard 64GB za proširenje kapaciteta notebookova

Verbatimov ExpressCard SSD je disk jedinica odličnih performansi koja se može koristiti u svakom laptop računaru koji ima ExpressCard ulaz od 34 mm ili 54 mm, a koja se može priključivati i vaditi dok je sistem uključen. Uz brzi PCI interfejs i 4-kanalnu arhitekturu, Verbatimov ExpressCard SSD može da čita i do 120MB/sek i piše do 30MB/sek pružajući pohranjivanje podataka uz odlične performanse.

Verbatimov ExpressCard SSD disk je do 10 puta brži od konvencionalnih USB diskova, a pošto je čvrst medijum, SSD ExpressCard nema pokretne delove pa je veoma siguran. Uz to, kada ste u pokretu ne morate vaditi ExpressCard iz ExpressCard ulaza, jer je kartica potpuno zatvorena u ulazu i ne zauzima dodatan prostor.

ExpressCard se veoma lako koristi, jednostavno ubacite karticu u ExpressCard ulaz i možete je odmah koristiti, bez instalacije hardvera. Uz ExpressCard SSD dobijate i softver Nero BackItUp4 Essentials, pa možete praviti rezervne kopije podešavanja sa računara/laptopa na ExpressCard. Verbatim dvogodišnja ograničena garancija.

Kapacitet: 64GB
Brzina čitanja: 800x / do 120MB/sek
Brzina pisanja: 200x / do 30MB/sek

Leave a Reply