Notebook-Netbook

WayteQ tableti u Positiveu

Posle kraće pauze, kompanija Positive ponovo nudi proizvode kompanije Wayteq. Ovoga puta, pored osvedočeno dobrih GPS navigacionih uređaja, Positive nudi i Tablet računare i to modele od 7 i 10 inča, koji su naišli na dosta dobar prijem kod kupaca u Srbiji.

Odličan dizajn, popularni Android operativni sistem, mogućnost proširenja memorije predstavljaju dobre razloge da sebi obezbedite dobrog saputnika na letovanju, koji će vam omogućiti da se zabavite igrajući igrice ili gledajući filmove, da slušate svoju omiljenu muziku, da pravite fotografije ili video klipove, komunicirate preko Skype-a , pratite svoje omiljene sajtove i kada ste na godišnjem odmoru.

Cene Tablet uređaja su u rasponu od 14.180 do 24.180 dinara, uz mogućnosti odloženog plaćanja ili popusta za gotovinske uplate.

Kada su u pitanju GPS uređaji , nudimo modele Wayteq X850 ATLAS i Wayteq GPS WX960BTHD, po cenama od 7.390,00 dinara i 10.180,00 dinara.
Proizvode možete poručiti preko našeg Webshopa ili lično u Positive prodavnici u ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu. Radno vreme prodavnice je od 8 do 16 časova radnim danima, subotom od 9 do 14 časova.

Leave a Reply