Gadgets · Hardware · Notebook-Netbook

Notebook paket za svako putovanje

Za korisnike prenosnih računara koji su često na putu, CANYON je predstavio drugi notebook pack koji predstavlja idealno rešenje za spajanje različitih uređaja na vaš računar bez dodatne panike oko žica.

CANYON je predstavio kompaktne kablove na razvlačenje koji predstavljaju praktično rešenje za one koji prenosne rečunare koriste u kafićima, vozovima, avionima i na aerodromima. CNP-NP2 uključuje mrežni Ethernet kabl za pristup Internetu bez obzira gde se nalazite, produžni USB kabel za dodatnih 80 cm slobode i stereo slušalice sa ugrađenim mikrofonom za konferencijske razgovore. Ujedno, ovaj notebook pack sadrži multifunkcionlani USB ‘all-in-one’ kabl sa 8 USB portova.

Za veću praktičnost CNP-NP2 dolazi sa crnom torbicom. Ovaj notebook pack deo je CANYON Platinum serije namenjene poslovnim ljudima i profesionalcima. Za one koji često putuju, CANYON u istoj proizvodnoj liniji nudi i CN-NP1, koji sadrži sve neophodne dodatke za notebook poput optičkog miša, stereo slušalica sa mikrofonom, 4-portnog USB HUB-a, numeričke tastature i svetiljke. Svi dodaci su Plug-and-Play za jednostavnu i brzu instalaciju.

Leave a Reply