Hardware

Nova HyperX USB FURY entry-level linija proizvoda

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila HyperX FURY USB fleš disk, entry-level uređaj za skladištenje namanjen gejmerima i entuzijatama koji imaju ograničen budžet. HyperX FURY USB je najnovije izdanje FURY entry-level linije koja uključuje DRAM i SSD proizvode.

HyperX FURY USB ima agresivan dizajn kućišta obogaćen aluminijumskim detaljem u boji koji ga razlikuje od drugih USB fleš diskova, a kompatibilan je sa PC računarima i konzolama1. Dostupan je u verzijama od 16GB (crveni), 32GB (plavi) i 64GB (crni) i idealan je za skladištenje igara, muzike, fotografija, video materijala i fajlova. HyperX FURY USB osigurava čuvanje podataka uz pomoć USB 3.0 performansi (90MB/s čitanje, 30MB/s upis), a kompatibilan je i sa USB 2.0 standardom.

“Zadovoljstvo nam je da gejmerima i entuzijastama sa ograničenim budžetom ponudimo brz HyperX USB fleš disk atraktivnog dizajna,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Novi FURY USB pridružuje se ranije predstavljenoj FURY sistem memoriji i FURY SSD-u koji čine entry-level liniju proizvoda. Sva rešenja iz HyperX serije sada su dostupna svima, posebno korisnicima sa manjim budžetom.”

HyperX FURY USB je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply