lenovo-writeit
Hardware

Nova Lenovo “WRITE it” tehnologija unapređuje pisanje rukom na PC računarima i tabletima

Kompanija Lenovo  je danas najavila WRITEit, inovativnu aplikaciju koja poboljšava iskustvo pisanja na odabranim uređajima koji podržavaju tehnologiju olovke. WRITEit transformiše pisanje olovkom na uređaju u zaista korisno i praktično rešenje za unos teksta: omogućava korisnicima da pišu skoro svuda gde bi inače kucali.

Funkcioniše na Lenovo uređajima sa Windows 8 platformom koji imaju digitajzer, active pen ili Any Pen tehnologiju i omogućava odgovor i ispravke u realnom vremenu. Sve ove prednosti daju više mogućnosti korisnicima za pisanje  olovkom  umesto kucanja na tastaturi, pružajući im kontinuirano, brže i preciznije iskustvo.

lenovo-writeit

 

Sloboda pisanja skoro svuda

Za razliku od iskustva pisanja na drugim uređajima danas, WRITEit omogućava korisnicima da pišu u bilo kom prostoru koji prihvata unošenje teksta, čak i u aplikacijama koje nemaju podr[ku za korišćenje olovke. Ova opcija proširuje mogućnosti pisanja sa ograničene opcije koju podržavaju samo neke aplikacije, na zaista uspešno i primenljivo sredstvo unosa teksta. WRITEit otvara svet novih mogućnosti u pisanju, prevazilazeći ograničenja aplikacija za beleženje podsetnika ili crtanje. Na primer, korisnici mogu da unose pojmove koje traže direktno u pretraživač i brzo surfuju internetom, umesto da koriste tastaturu na ekranu. WRITEit takođe dobro funkcioniše za e-mailove, društvene mreže, on-line formulare I još mnogo toga.

WRITEit: Napiši pravilno

WRITEit radi u pozadini dok korisnici pišu i pretvara rukopis u slova u realnom vremenu. Korisnici koji brzo pišu će obožavati alat za automatske ispravke, koji nudi alternative za reči koje ne prepoznaje, pomaže da se isprave greške u kucanju i da se tekst unese pravilno već prvog puta. Kolekcija komandi pokretom takođe olakšava obradu.

Leave a Reply