Hardware

Nova LG linija frižidera osvojila dve nagrade za dizajn

Nova linija Side by Side frižidera kompanije LG Electronics osvojila je dve prestižne nagrade za dizajn, iF i Red dot nagradu. Dve najstarije i najpriznatije nagrade u kategoriji dizajna, poznate su po nagrađivanju samo najinovativnijih proizvoda.

„Još jednom, iF i Red dot ekspertski žiri bogato je nagradio kompaniju LG Electronics. Naša nova linija frižidera nije samo linija vrhunskih kućnih uređaja, već i pravih umetničkih dela. Kao i uvek, LG Electronics pomera granice tehnologije, a Side by side linija frižidera je još jedan dokaz naše stalne težnje da postavljamo nove standarde“, rekao Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

LG Side by side frizider_Fotografija_04

Dva nagrađena modela iz Side by side linije, GSP545NSYZ i GSP545PVQV, odlikuje Total No Frost tehnologija, unutrašnje LED osvetljenje i novi, fenomenalni LED displej. Ručica na vratima reguliše vakuum unutar frižidera, pa se vrata lako otvaraju, što je velika olakšica za starije ljude i decu. Jedna od najboljih karakteristika je definitivno svežina, jer ovaj pametni uređaj obezbeđuje optimalnu vlažnost i održava meso i ribu na 0 stepeni, zahvaljujući Fresh 0 Zone tehnologiji. No plumbing sistem štedi vaš novac, a mini-bar osetljiv na dodir učiniće vaša pića lako dostupnim, bez otvaranja vrata frižidera. Kompresor je srce frižidera, pa je njegova dugotrajnost i pouzdanost izuzetno bitna. LG inovativni linearni kompresor štedi energiju i do 20% i ima samo jednu tačku trenja, pa je mnogo tiši u poređenju sa tradicionalnim kompresorima. Sastavljen iz manje delova, pouzdaniji je i dugotrajniji nego ikad i ima garanciju od 10 godina.

 

Leave a Reply