Hardware

Nova linija Canyon multimedijalnih playera

Canyon je objavio lansiranje nove linije MP3 players. Potpuno novi proizvodi kombinuju moderan dizajn i napredne multimedijalne karakteristike koje mogu pokrenuti revoluciju u svetu zabave. Kristalno čista slika, najbolji zvuk ikada, podrška brojnih audio i video formata – ovo su samo neke prednosti ovi potpuno novih  Canyon CNR-MPV18, СNP-MPV2, CNR-MPV3 i CNR-MPV4 multimedijalnih player-a. Novi proizvodi su raspoloživi odmah kod Canyon partnera širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Telo uređaja Canyon CNR-MPV18 napravljeno je od modernog, nerđajućeg čelika, i ne predstavlja samo vizuelnu atrakciju već je i efikasna zaštita ovog high-end multimedijalnog prayer-a. Veliki i svetao, 1,8” ekran sa 65K boja i CSTN tehnologijom je idealan za gledanje videa ili fotografija. Zasigurno,  CNR-MPV18 će impresionirati zaljubljenike u muziku kao i one koji značajno koriste MP3, WMA formate ali i FM radio. Korisici će biti zaštićeni od buke i smetnji zahvaljujući brojnim raspoloživim frekvenicjama  (od 20 do 20000 Hz) i dobro izbalansiran signal (86 dB). Pored audio/video player i FM radio funkcija uređaj se može koristiti za snimanje glasa jer uz pomoć ADPCM formata može snimati ogromnu količinu podataka u minimalnoj veličini fajla. Mala težina i kompaktnnost su prednosti ovog player-a, a  Lithium Ion punjiva baterija koja ima veliki kapacitet pružiće izuzetno dugu autonomiju rada player-a. Novi uređaj karakteriše nova tehnologija Flash memorije koja ne sadrži delove koji se uklanjaju i smanjuje potrošnju energije. Canyon nudi tri bazične varijante  CNR-MPV18 (kapaciteta 1 Gb, 2 Gb i 4 Gb memorije) koji korisnicima omogućuju odabir najpogodnijih uređaja po pristupačnoj ceni.

Visok kvalitet 1,8” ekrana, atraktivno blistavo-crno ili blistavo-belo kućište, ugodni za korišćenje kontrolni tasteri, savršen zvuk, reprodukcija video formata  (MTV format), snimanje glasa i FM radio.

Kompaktna veličina i mala težina, integrisani equalizer-i, e-book funkcija, kapacitet memorije od 1GB do 4 GB, podrška 7 jezika… Da li je to sve? Multimedijalni player CNR-MPV2 će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih korisnika nudeći im impresivne karakteristike po odličnoj ceni.

Potpuno novi multimedijalni player Canyon CNR-MPV3 će korisnicima koji uživaju u gledanju video fajlova i poseduju ogromne kolekcije fotografija ponuditi jedinstveno rešenje. Uređaj sa ekranom od  1,8” i 262K boja ovaj proces podiže na nivo pravog zadovoljstva. Muzički fanovi će takođe uživati u uređaju koji se definitifno izdvaja od drugih po svojim jedinstvenim audio karakteristikama (20-20000 Hz, signal-to-noise ratio – 85 dB) i MP3/WMA podršci formata. Inovativni uređaj može da prikaže sve informacije o pesmama, čak i tekst. Kapacitet flash memorije (1 Gb, 2 Gb or 4 Gb) je dovoljan za ogromne kolekcije kako muzičkih tako i video fajlova. Klasičan dizajn uređaja će izazvati divljenje svih korisnika.  Canyon CNR-MPV3 je unikatna kombinacija male veličine i brojnih karakteristika kao što su kontrole osetljive na dodir, high-end equalizer-i sa 7 režima, 22 jezika interface-a i dugotrajna autonomija rada zahvaljujući velikom kapacitetu punjive baterije.

Najmoćniji od četiri nova Canyon uređaja je Canyon CNR-MPV4 impresivan kako po dizajnu  tako i po svojim jedinstvenim karakteristikama: veliki 2,4” ekran sa 262K boja će proces reprodukcije videa(DivX and WMV files podrška) i muzike pretvoriti u pravo zadovoljstvo.   Player poseduje kontrole osetljive na dodir što doprinosi konfortu pri radu. Velika pažnja posvećena je kvalitetu zvuka : MP3, WMA i OGG formata i visokom kvalitetu FM radija uz prisustvo 7 režima equalizer-a. U ovom uređaju će moći da uživaju korisnici širom sveta što omogućuje  podrška čak 22 svetska jezika u meniju. Canyon CNR-MPV4 je raspoloživ u tri verijante kapaciteta od  1, 2 i 4 Gb  uz optimalnu kombinaciju kvaliteta i cene.

Leave a Reply