Foto · Hardware

Nova Mobotix I25 hemisferna kamera

Kompaktna, minijaturna, vrhunskih performansi. Mobotix je predstavio svoju novu hemisfernu i25 kameru. Ova diskretna, minijaturna kamera upola je manja od Q25 kamere, namenjena za unutrašnju montažu i zasnovana je na hardverskoj platform senzora od 5 megapiksela. I25 pruža hemisfernu sliku visoke rezolucije, bez slepih uglova (posmatrana prostorija je u potpunosti pokrivena 180 ° – od zida do zida ).

I25 je namenjena za nontažu na zid i dostupna je u dve verzije (dnevna- u boji / noćna- crno bela) omogućavajući korisnicima brojne primene u zatvorenom prostoru, čak i pri uslovima slabe osvetljenosti. Kao i kod ostalih MOBOTIX kamera, virtuelni PTZ na živoj slici, snimanje i ostale funkcije se odvijaju direktno na kameri omogućavajući kompletnu funkcionalnost kamere bez dodatnih uređaja i skupih softvera/licenci.

Pored senzora od 5 megapiksela (dnevni/noćni) kamera poseduje još i Micro SD karticu, mikrofon kao i najnoviji softver analitičkih mogućnosti MxActivitySensor (detekcija pokreta, logika događaja, itd.) Dodatni uređaji poput zvučnika, radar senzora, IO i MxBus, antivandal kućišta se mogu naknadno dodati u sistem.

Leave a Reply