Gadgets · Hardware · Notebook-Netbook

Nova notebook postolja kompanije Canyon

Ukoliko provodite sate ispred svog notebook računara svakog dana ili jednostavno želite da optimizirate svoju udobnost i produktivnost,  možete uzeti u obzir nabavku postolja za laptop računar. Bez obzira da li ste zahtevan korisnik ili često putujete, CANYON ima  model koji odgovara vašim potrebama..

Notebook postolje je idealno ukoliko želite da izbegnete umor, oblove u vratu i leđima koji su uobičajeni među laptop korisnicima. Podizanjem svoje tastature i ekrana do ugla koji vam odgovara, uvidećete da je ergonomično postolje oprema koja će vam koristiti kako u domu tako i u kancelariji. Omogućiće popravljanje držanja, smanjiti zamor i unaprediti produktivnost. Kako CANYON razume značaj pravilnog držanja tokom rada na notebook računaru tokom dužeg vremenskog perioda, novi modeli su nedavno dodati u našu ponudu.

CNP-NS2 karakteriše ergonomično postolje za zglob kako bi se ramena i leđa oslobodila pritiska i težine. Ovo notebook postolje se jednostavno otvara i može se koristiti na gotovo svakoj površini i uključuje 4 porta USB 2.0 HUB radi vaše udobnosti. Ovo postolje omogućuje podizanje računara na sedam različitih nivoa kako biste mogli da postavite ekran u željenu poziciju radi optimizacije pri radu. 

 CNP-NS3 je prenosivo, kompaktno i prilagodljivo postolje za vaš notebook. Ovo postolje karakteriše integrisan i bešuman ventilator kako bi se poboljšala disperzija toplote i performanse kao i stabilnost sistema. Jednostavno povežite USB port direktno na laptop kako biste aktivirali ventilator za hlađenje kada je potrebno, i vratite kabl na svoje mesto kada zvršite.

Oba proizvoda su pogodna za  notebook računare do 15.4”. CANYON ima i popularan model sa bazom koja se rotira za više fleksibilnosti,  CNP-NS1. Kako bi se optimizirao konfor i produktivnost, preporučljiva je upotreba notebook postolja uz eksternu tastaturu i miša.
Kao sastavni deo CANYON Platinum serije ovi proizvodi su osmišljeni imajući u vidu poslovne i profesionalne ljude. Platinum serija kombinuje funkcionalnost i visok kvalitet i dopadljiv dizajn. Ovi proizvodi zadovoljavaju specifične zahteve i potrebe svojim naprednim mogućnostima i tehnologijom. Posebno pogodni za notebook korisnike, naši proizvodi uključuju notebook postolja, web kamere, mrežne uređaje i notebook torbe. Uživajte u kvalitetu koji traje i smislenosti naše Platinum serije!

Leave a Reply