Hardware · Notebook-Netbook

Nova U i UX serija ASUS notebookova

Vešto izradjena serija Notebook-ova koja Vam nudi i savremeni dizajn i upotrebu bez muke u pokretu

ASUS, lider na polju industrijskog dizajna, predstavio je U i UX seriju, novu liniju notebook-ova koji poseduju moderan stil i eleganciju jednostavnosti. Svaki od njih je neodoljivo remek delo. U i UX serija izvode modernu upotrebu kompjutera na gradske ulice, stvarajući jedinstveni osećaj zadovoljstva korisnicima, omogućujući im da rade i igraju se sa stilom.

Besprekoran dizajn za razborite pojedince

ASUS U i UX serija su dizajnirani za moderne ljude koji ne pristaju na kompromis kada je u pitanju stil i koji imaju osećaj za najnovije trendove. ASUS U i UX neodoljivo nas podseća na ulice Pariza, zbog tastature koja je osvetljena tako da ne samo da Vam omogućuje rad u mraku, vec i diskretno asocira na zvezdano nebo iznad Vas.

AI Light sensor tehnologija pametno detektuje osvetljenje sredine u kojoj se nalazite i automatski prilagođava osvetljenje LED pozadinskog osvetljenja ekrana kako bi ste mogli da radite bez muke u različitim uslovima osvetljenja.

UX Serija – Graciozno tanak

Upadljivo tanki profil UX serije pojačava utisak minimalističkog pristupa avangardnom dizajnu notebook-ova. Zahvaljujući slot-in optičkom uređaju UX serija zadržava svoju elegantnu liniju, dok kontrast, mat površine i visokog sjaja stvara osećaj sofisticiranosti i punoće.

U Serija – Uživanje u stilu i građi

U serija, pored jedinstvene tastature ima i interaktivni touchpad. Sa Intel® Core™2 Duo procesorom koji mu daje snagu za vrhunsku produktivnost. U serija je opremljena hard diskom drajvom od 500GB, koji Vam obezbeđuje više nego dovoljno prostora za čuvanje dokumenata i multimedijalnih zapisa. Ekran od 15.6” i grafička karta NVIDIA® GeForce® G 105M sa 512MB memorije, obezbeđuje korisniku zapanjujuće performanse za prezentacije i zabavu uz minimalnu potrošnju energije.

Leave a Reply