Hardware

Nove Dell poslovne matrice smanjuju cene fleš uređaja za skladištenje podataka

— U skladu sa svojom posvećenošću da transformiše industriju skladištenja podataka vodećim vrednostima i ekonomičnošću, kompanija Dell je najavila da će nove poslovne konfiguracije fleš matrica za skladištenje podataka biti dostupne širom sveta. Ovim predstavljanjem, Dell nudi korisnicima najnižu ulaznu cenu za fleš rešenja srednjeg ranga bilo kog većeg snabdevača.

Godinama je cena bila najveća barijera kod prihvatanja fleš rešenja u poslovnom okruženju. Sada rušimo granice da bismo stvorili visoke performanse, pouzdanost i manji trag fleš rešenja za bilo koju količinu posla. Pošto Dell nastavlja da smanjuje cenu poslovne klase uređaja za skladištenje podataka, kupcima nudimo ulaz u srednji rang poslovnih fleš matrica, koje su najlakše za korišćenje i najjeftinije u industriji”, rekao je Robin Kupers, direktor marketing odeljenja za skladištenje podataka kompanije Dell EMEA.

Kupci i dalje prepoznaju Dell kao lidera u oblasti fleš uređaja, uz činjenicu da je kompanija označena kao najbolji izbor za implementiranje poslovnih fleš/SSD rešenja drugu godinu zaredom, prema istraživanju kompanije SSG-NOW, koje je uključivalo više od 300 globalnih IT lidera.

Sposobnost kompanije Dell da prodrma industriju skladištenja podataka svojim ekstremno privlačnim i jeftinim fleš uređajima za skladištenje podataka još je impresivnija uključivanjem poslovnih opcija i mogućnosti. Uzevši u obzir celokupnu vrednost ponude – koja je obogaćena renomiranom Dell Copilot podrškom – IT korisnici širom sveta mogu sa sigurnošću razmotriti Dell kada tragaju za AFA rešenjima”, rekao je Mark Piters, analitičar kompanije Enterprise Strategy Group.

Nova Dell Storage SC4020 AFA konfiguracija nudi ekonomičnu početnu poziciju za fleš performanse, u cilju podržavanja široke palete aplikacija i poslova. Dell sada isporučuje dve opcije:

  • Dell Storage SC4020 Entry-Level AFA jednoslojna konfiguracija uključuje šest SSD diskova za intenzivno čitanje od 480GB za ukupnih 2,8 terabajta sirovog kapaciteta.
  • Dell Storage SC4020 AFA višeslojna konfiguracija optimizovana za fleš omogućava još brže performanse zapisa, optimizaciju troškova, šest SSD diskova za intenzivno čitanje od 480GB, plus dodatnih šest diskova za intenzivan zapis od 200GB za više od četiri terabajta ukupnog sirovog kapaciteta.

Obe nove AFA konfiguracije bazirane su na Dell Storage SC4020 matrici, koja uključuje 24 ležišta za diskove i duple kontrolere u 2U šasiji, standardne softvere, opcije, instalaciju i trogodišnju Dell Copilot podršku.

Kupci mogu da nastave sa proširivanjem Dell Storage SC Series uređaja kao fleš rešenja, ubacujući dodatne diskove za intenzivno čitanje ili intenzivan zapis, ili da dodatno uštede bilo kada, automatski prebacujući podatke na jedan od opcionih slojeva tradicionalnih rotirajućih diskova. U svakom slučaju, svim nadolazećim zapisima i „hot ridovima” barata najbrži SSD sloj, garantujući maksimalne performanse aplikacije.

Leave a Reply