Hardware

Nove igre uz kupovinu neke od NVIDIA GeForce grafičkih karti ili notebook računara

Daylight, prva igra na svetu koju pokreće novi Unreal Engine 4 i nove Free-to-play igre od danas dostupne uz određene modele GeForce GTX grafičkih karti i laptop računara

 Ukoliko ste se umorili od zime i želite da se posvetite akciji tačno pred proleće zašto ne bi ste započeli novu sezonu sa fenomenalnim igrama koje dobijate uz NVIDIA proizvode? Od danas gejmeri koji se odluče za kupovinu neke od novih GeForce GTX karti ili laptop računara sa GeForce grafičkim procesorom mogu iskoristiti priliku i ugrabiti kod za igru DAYLIGHT ili kredit za Free-to-play igre kao što su Heroes of NewerthPath of Exile i Warface u vrednosti od 150 dolara.
nvidia
 
DAYLIGHT, psihološki triler koji nikada ne vodi igrača kroz isti nivo kompanije Zombie Studios je takođe prva igra bazirana na novom Unreal Engine 4. Uz NVIDIA PhysX tehnologiju koja omogućava interaktivnu sredinu i neverovatno realnu noćnu moru DAYLOGHT će vam podići kosu na glavi dok istražujete napuštenu bolnicu sa samo vašim mobilnim telefonom kao izvorom svetlosti. Kupci grafičkih karti kao što su GeForce GTX TITAN, GTX 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti i 660 će dobiti kod za igru DAYLIGHT koji će biti aktiviran 11. aprila 2014. Na dan lansiranja igre.
 
Alternativno, kupci GeForce GTX 650, 650 Ti, 750, 750 Ti grafičkih karti za desktop računare ili određenih laptop računara sa GTX 700M/800M grafičkim procesorima će dobiti 150 dolara (50 dolara po naslovu) kredita za tri najpopularnije free-to-play igre koje ukupno imaju više od 65 miliona registrovanih korisnika širom sveta.
 
  • Warface, potpuno nova pucačina od kreatora igara FarCry i Crysis.
  • Heroes of Newerth, multiplejer RPG igra bazirana na fenomenalno popularnom Defense of the Ancients (DOTA).
  • Path of Exile, onlajn akcioni RPG u mračnom svetu fantazije koji je dobio titulu igre godine od strane Gamespot-a u 2013.
DAYLIGHT i free-to-play ponude su dostupne od danas od vodećih svetskih partnera i lokalnih maloprodaja u Srbiji kao što su: WinWin, PIN, Alti, Emmi, Ewe (DL), Ewe (FTP). Za potpunu listu partnera molimo posetitewww.geforce.com. 

Leave a Reply