Hardware

Nove Sony bežične slušalice MDR-AS700BT

Inovativni tim dizajnera iz kompanije Sony potrudio se da olakša svim ljubiteljima  tehnologije na čijim su listama svakodnevnih obaveza podjednako zastupljeni naporan trening, komunikacija sa poslovnim saradnicima, ali i preslušavanje novog albuma omiljenog benda. Osluškujući potrebe svih onih koji uživaju u aktivnom životnom stilu, dizajnirane su potpuno nove, atraktivne MDR-AS700BT bežične slušalice, koje omogućavaju i do devet sati konstantnog uživanja u muzici.

Moderan dizajn i besprekorna funkcionalnost glavni su aduti ovog novog uređaja kompanije Sony. Ove stilizovane slušalice kombinuju fleksibilnost sa visokim kvalitetom zvuka, zahvaljujući impresivnom dinamičkom drajveru od 30mm. Pored toga što su otporne na prskanje vode, ali i veoma udobne, ove slušalice su dizajnirane tako da udobno prianjaju uz vrat korisnika kako bi uvek bile na mestu, čak i za vreme najnapornijeg treninga.

sony

Takođe, zahvaljujući NFC tehnologiji i Bluetooth konekciji, veoma lako ćete se povezati sa vašim pametnim telefonom ili plejerom i uživati u muzici koja vas motiviše da istrčite još jedan krug ili izdržite tempo vašeg druga na zajedničkom treningu. Izgleda da su čelni ljudi kompanije Sony mislili na sve, pa tako ove MDR-AS700BT slušalice sa ugrađenim mikrofonom omogućavaju i da veoma jednostavno odgovorite na telefonski poziv ili da se prebacite sa jedne telefonske linije na drugu, bez većeg napora.

Ukoliko se odlučite da Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna provedete uz note i vino, a još uvek razmišljate o poklonu za nju ili njega, ove atraktivne slušalice dostupne u narandžastoj i plavoj boji čine se kao savršeni izbor za ovu priliku.

Leave a Reply