Hardware

Novi AMD Gaming Evolved Client Powered by Raptr

Dd danas dostupna, unapređena verzija AMD Gaming Evolved Client Powered by Raptr  u značajnoj meri koristi sve prednosti AMD-ovog Video Codec Engine-a (VCE) za pružanje hardverski akcelerisanog H.264 enkodinga pri strimovanju i snimanju igranja video igara, na sledeće načine :
o Game DVR: Stalno-snimanje i „Instant Ponovni Prikaz ” snimka omogućava igračima da na disk sačuvaju sve od 10 sekundi pa do 20 minuta snimka jednostavnim pritiskom na dugme — čak i nakon što se događaj desilo. Ova sposobnost je savršena za one „omb da li se to upravo desilo“ momente. Sjajna je za kreiranje videa najboljih momenata i smanjuje potrebe editovanja neophodnog za postavljanje tih videa na Internet!

amd gaming
o TWITCH Broadcasting: Kupci AMD Radeona sada imaju brz i jednostavan način za emitovanje njihovog igranja video igara na TWITCH-u bez uticaja na performanse njihovog PC-a. Najveći uticaj na performanse koji smo uspeli da zabeležimo iznosio je svega oko 3 FPS, i savetujemo vas da se i sami uverite koliko je efikasna i jednostavna ova sposobnost.
o Rolling Recording: Želite da se igrate i da snimite sve što radite? GE Raptr aplikacija to čini jednostavnim, jer sa njom možete otpočnete snimanje u svakom momentu, a snimak možete i kasnije obrađivati.


o AMD VCE je podržan na svakom novijem AMD-ovom grafičkom čipu koji koristi GNC arhitekturu uključujući HD 7000/R9/R7 Serije grafičkih kartica, zajedno sa Kaveri, Kabini, Temash, Beema i Mullins APU-ovima.
o Svaki ovaj video sada u sebi može da sadrži i snimak sa web kamere, kao i snimak glasa korisnika, funkcionalnost koja je bila veoma tražena!
· Sa ovom verzijom, GE klijent sada podržava VCE-akcelerisano snimanje 5000 različitih igara —28x više nego GeForce Experience, koji je specijalno-programiran da u ovom momentu podrži svega 169 igara.
· Novi klijent takođe uključuje podršku za postavljenje i deljenje snimljenog sadržaja sa Raptr zajednicom samo jednim pritiskom na dugme. Takođe, Raptr UI nudi jednim-klikom deljenje na Twitter i Facebook, što olakšava privlačenje pogleda.
· Počevši od ove verzije, AMD Gaming Evolved Powered by Raptr klijent je industrijski lider u optimizaciji jednim-klikom sa podrškom za čak 242 igara — 43% više nego GeForce Experience.
Generalno, mi ovo vidimo kao momenat „odrastanja“ Gaming Evolved aplikacije. Sa preko 8 million korisnika, posedujemo najveću bazu podešavanja za video igre, i podršku za snimanje/emitovanje velike biblioteke igara, te sa velikim samopouzdanjem možemo da tvrdimo da je Gaming Evolved Powered by Raptr sada najbolja aplikacija svoje vrste.

Snimanje i prenos igranja je neprimetno postala kulturološka sila među igračima. Nadamo se da ćete odvojiti malo vremena i vašim čitaocima ispričati priču o našoj aplikaciji: kako smo veoma brzo dodavali nove funkcionalnosti, kako smo brzo porasli i kako smo sada postali industrijski lider.

Leave a Reply