Hardware

Novi AMD PRO A-Serije APU-ovi

AMD je danas predstavio svoje nove AMD PRO A-Serije APU-ove, koji donose bogato računarsko iskustvo na poslovnim PC računarima. AMD-ova inovativna procesorska tehnologija će omogućiti novu klasu moćnih, elegantnih i sofisticiranih poslovnih Windows® PC računara koji se besprekorno uklapaju u postojeće IT okruženje. Sa impresivnim performansama, najnoviji AMD PRO A-Serije APU-ovi sa HSA sposobnostima nude jake poslovne računarske performanse i pružaju izvanrednu pouzdanost i mogućnost menadžmenta. AMD PRO A-Serije APU je jedan od procesora koji se nude u novim HP Elite 700-Serije notbukovima.

“Sa novim AMD PRO A-Serije APU-ovima, AMD želi da revolucionarno unapredi poslovne računare. Kreirani sa solidnim uvećanjem performansi u odnosu na naše potrošačke proizvode, AMD PRO A-Serije APU-ovi nude duži životni vek proizvoda i bolju stabilnosti softvera, te korisnicima pružaju bolji izbor i veću pristupačnost za ispunjavanje njihovih specifičnih poslovnih potreba,” kaže Bernd Lajenhard (Bernd Lienhard), korporativni potpredsednik i generalni menadžer Klijentskih Proizvoda. “S obzirom da svaki AMD PRO procesor ima i ugrađenu najnoviju Radeon™ Grafiku, mi podižemo lestvicu vizuelnih performansi poslovnih PC računara.”

amd

AMD je uvideo da je novi izazov za IT pitanje kako pružiti najnovija dostignuća u korisničkom iskustvu bez kompromisa u menadžmentu i održavanju sigurnosti, stabilnosti i pouzdanosti okruženja. Nova AMD PRO A-Serija je ciljano kreirana za poslovne korisnike, i pruža dugotrajnu vrednost na koju poslovni korisnici mogu da se oslone uključujući 24-mesečni životni ciklus, 18-mesečnu stabilnost slike, i mogućnost menadžmenta kreiranog na otvorenim standardima. Sveobuhvatna IT sigurnost i alati za podešavanje su standardni na svim AMD PRO A-Serije APU-ovima.  AMD takođe rešava potrebu današnjih poslovnih korisnika za grafički intenzivnim poslovima uključivanjem višestruko nagrađivane AMD Radeon™ grafike u AMD PRO A-Series APU-ove. Sa podrškom za AMD Eyefinity tehnologiju, AMD PRO procesori pružaju mogućnost povezivanja i do četiri displeja, i na taj način omogućavaju unapređenje produktivnosti u vizuelnim ili podacima zahtevnim aplikacijama.

Dodavanje revolucionarne HSA tehnologije unapređuje procesorsku efikasnost, i omogućava rada CPU i GPU jedinica u savršenoj harmoniji, sa čim se ubrzava izvršavanje sistemskih zadataka i povećavaju performanse u aplikacijama. HSA podiže procesorske performanse na ekstremni nivo, tako što omogućava GPU jedinici ravnopravan pristup celokupnoj memoriji sistema, s čim se omogućava neometana razmena podataka između CPU i GPU jedinica.

AMD-ovi procesori pružaju visoko-kvalitetna iskustva u najnovijim poslovnim aplikacijama poput alata za saradnju visoke-definicije, naprednom multitaskingu, narednoj generaciji računarskih inovacija. APU kombinuje visoko-performansna paralelna i serijska jezgra omogućavajući na taj način napredak u vizuelnom računarstvu, sigurnosti, performansama-po-vatu i formatu izrade uređaja.

Leave a Reply