Hardware

Novi bežični sistemi zvučnika kompanije Sony

Napravljeni u saradnji sa kompanijom Sony Music, ovi bežični sistemi zvučnika su specijalno podešeni za balansiranje jačine zvuka kako bi pružili jedinstveno audio iskustvo. Ritmovi koji obiluju basom oživljavaju uz pomoć subwoofer sistema zahvaljujući premijum 2.1-kanalnom sistemu zvučnika, čime se postiže visokokvalitetan zvuk.

Bežično slušanje muzike je podržano tehnologijom aptX, koja omogućava reprodukciju zvuka istog kvaliteta kao kada muziku slušate na CD-u ili na standardnim zvučnicima sa žicom. Dizajnirani da isprate današnji digitalni način života, novi sistemi vam omogućavaju da uživate u muzici sa mnoštvom opcija za povezivanje i prenos uz pomoć pametnog telefona ili tableta sa NFC opcijom.

SRS-X9

Sony SRS-X9 bežični sistem zvučnika omogućava potpuni novi način slušanja vaše omiljene muzike

Napredna funkcija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) kompanije Sony, obezbeđuje kvalitetan zvuk viših frekvencija, koji se često gubi u kompresovanim MP3 i AAC fajlovima. Zahvaljujući ovoj funkciji bićete u mogućnosti da uživate u zvuku visoke rezolucije prepunom detalja. Subwoofer sa dva pojačala, dualni pasivni hladnjak, kao i premijum 2.1-kanalni sistem doprinose vrhunskom zvuku širog opsega, sa odličnim balansom tonova i stabilnim i preciznim basom. Osam kanala S-Master HX audio pojačala omogućavaju impresivnu izlaznu snagu od 154 W kombinovanu sa jedinstvenom Clear Audio+ tehnologijom, koja doprinosi poboljšanom basu i obezbeđuje realistične i bogate srednje tonove.

Sony_SRS-X5_X7_X9

Sony SRS-X7 bežični sistem zvučnika

Podjednako atraktivnog dizajna, ali kompaktniji nego SRS-X9, model SRS-X7 ima izlaznu snagu od 32 W. Kao visoko kvalitetan bežični zvučnik sa Wi-Fi i Bluetooth opcijama, SRS-X7 deli mnoge zvučne karakteristike sa svojim većim „rođakom“, uključujući i aptX tehnologiju kodiranja, DSEE funkciju za digitalno poboljšavanje zvuka, kao i Clear Audio+ i S-Master Digital pojačalo. Uz ugrađenu bateriju koja se dopunjuje i omogućava do šest sati slušanja muzike, od sada vas muzika može pratiti gde god da krenete.

 

Sony SRS-X5 bežični sistem zvučnika

Idealan kako za zatvoren, tako i za otvoren prostor, model SRS-X5 je prenosivi zvučnik sa Bluetooth opcijom za povezivanje, i baterijom koja se dopunjuje, omogućavajući i do osam sati puštanja sadržaja. Model SRS-X5 snage 20 W odlikuje se dobrim balansom zvuka i snažnim basom. Ovaj visokokvalitetni sistem zvučnika je opremljen i opcijama za bežični prenos zvuka, koje uz pomoć raznih tehnologija, uključujući aptX kodek, Clear Audio+, kao i S-Master Digital, donose čist i jasan zvuk.

Sony CMT-X5CD i CMT-X7CD All-in-One bežični sistem zvučnika sa integrisanim CD plejerom i radio uređajem

All-in-one bežični sistem zvučnika je komponentni stereo sistem, koji predstavlja spoj bežičnog zvučnog prenosa i tradicionalnog visokokvalitetnog zvuka. Glavna karakteristika nove linije sistema zvučnika CMT-X5CD i CMT-X7CD je vrhunski dizajn, koji će vaš dnevni boravak učiniti modernijim. Modeli CMT-X5CD i CMT-X7CD omogućavaju izlaznu snagu visokog kvaliteta od 40 W, a takođe uključuju i aptX tehnologiju kodiranja, DSEE funkciju, Clear Audio+ tehnologiju, kao i S-Master Digital pojačalo. Ovi all-in-one bežični audio sistemi nude i mogućnost uživanja u muzici iz izvora koji god poželite zahvaljujući bežičnoj konekciji koju omogućavaju Bluetooth, NFC i Wi-Fi standardi.

Leave a Reply